NIJE TO PRVI PUT / Gobac ekskluzivno za RTL: Balić nam se nije ni javio!

Hrvatska sportska javnost u utorak je ostala zatečena nakon što je čula popis Slavka Goluže za rukometno SP. Kao što već znate, na listi igrača nije bilo ljubimca nacije - Ivana Balića.

11.12.2012.
14:46
VOYO logo

Takav rasplet prilično je iznenadio i dopredsjednika HRS-a Zorana Gopca, no na malo drugačiji način. On je, naime, neugodno iznenađen Balićevim ponašanjem.

"Balić nam je nedostupan. Izbornik ga je jučer posljednji put pokušao kontaktirati preko JakovaGojuna. No, Balić je rekao da nikome u Hrvatskoj ne daje njegov broj. Mislim da je to jasan znak", izjavio je za RTL Danas glavni čovjek hrvatskog rukometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gobac je dodao kako Goluža uopće nema broj telefona najboljeg rukometaša svih vremena, ali i kako zbog ovog nesporazuma nije zauvijek otpisan. Gopcu je neshvatljivo da Balić nije odgovorio na pozive.

"Mi smo sa svim igračima u stalnom kontaktu. Pa nije normalno da se ne javlja na telefon. Mislim da nema razloga za to", rekao je dopredsjednik HRS-a i otkrio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je predviđeno da bude na širem popisu, samo da se javio... Ali nije to prvi put", završio je Gobac razgovor za RTLDanas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo