VRIJEME RADI ZA NJU / Glavu gore, Donna: Poraz u dramatičnom finalu!

Image
Foto: Press Association/PIXSELL

Mlada Osječanka Donna Vekić nije uspjela u svom drugom WTA finalu doći do prvog naslova. U Birminghamu je nakon dva vrlo neizvjesna seta poražena od Slovakinje Daniele Hantuchove sa 7:6 (5), 6:4.

16.6.2013.
16:17
Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Bez obzira na finalni poraz, 16-godišnaj Donna Vekić sigurno će pamtiti svoj nastup na travi Birminghama. Iako briljantni tjedan nije okrunila titulom, samo je pitanje vremena kada će se ova izuzetno nadarena hrvatska tenisačica upisati u listu pobjednika na WTA Touru.

Moglo se to dogoditi i u Birminghamu, imala je mlada Osječanka svoje prilike protiv 14 godina starije Hantuchove, ali u ključnim trenucima oba seta Slovakinja je jednostavno bila iskusnija i znala je iskoristiti svoje adute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Donna Vekić u drugom WTA finalu karijere, nakon Taškenta prošle godine, morala potpisati kapitulaciju sa 7:6 (5), 6:4, no koliko je ovo veliki rezultat za jednu 16-godišnjakinju objasnila je i sama Hantuchova.

Image
Foto: Press Association/PIXSELL

"Doista nisam mislila da ću ikad igrati finale protiv cure koja je 14 godina mlađa od mene, ali i to se dogodilo", priznala je pobjednica Birminghama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo