GIGGS STAVIO JEDNOG HRVATA IZNAD SVIH I PROGOVORIO O MANDŽI I UNITEDU: / 'On mi je jedan od najdražih igrača, prekrasno ga je gledati'

Image
Foto: AFP

Nekadašnja zvijezda Manchestera posebno se divi jednom hrvatskom nogometašu

12.10.2019.
21:46
AFP
VOYO logo

Legenda Manchester Uniteda RyanGiggs u nedjelju će kao izbornik predvoditi Wales u ključnoj kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Europsko prvenstvo. Vatreni bi eventualnom pobjedom osigurali plasman, a u slučaju poraza Wales bi se vratio u igru. Giggs je prije meča biranim riječima govorio o Hrvatskom, smatra je favoritom i jednom od najjačih reprezentacija svijeta.

Tijekom dugogodišnje karijere ova nogometna ikona imala je priliku puno puta igrati protiv hrvatskih nogometaša, a ovom prilikom izdvojio je jednog koji ga je najviše impresionirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je jedan od mojih najdražih igrača. Konzistentnost koju on pokazuje. Igrao sam protiv njega u Premierligi kada je bio u Tottenhamu, a nakon toga je napravio sjajne stvari s Real Madridom i Hrvatskom. On je kapetan, vođa i prekrasno ga je gledati. Nadam se da neće i sutra biti tako fantastičan, dobro ćemo ga se paziti", izjavio je Giggs za Novu TV.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivo Cagalj/PIXSELL

Prvi Hrvat na Old Traffordu?

Osim toga dao je svoje mišljenje o priči koja je aktualna posljednjih dana. A to je transfer Marija Mandžukića iz Juventusa u njegov bivši klub. Auper Mario mogao bi za nekoliko mjeseci postati prvi Hrvat na Old Traffordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim li da bi to bio dobar potez? Nisam baš siguran. Gledajte, uvijek je teško dovoditi igrače u siječnju. Teško je nagađati, moramo pričekati pa ćemo vidjeti. I sami ste rekli, bio sam jako dugo u Manchester Unitedu i naslušao sam se raznih špekulacija. Teško je komentirati glasine. Svaki se tjedan dogodi nešto novo. Manchester United kupuje 20 igrača svaki tjedan, ali to vam je tako", rekao je pa je posvetio nekoliko riječi Mandžukiću.

"On je kvalitetan napadač. Pokazuje to kroz sve ove godine. Na izlaznim je vratima kluba, ali još jednom ponavljam, ne bih komentirao glasine", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo