FRANCUSKOG PRVAKA POHARALE OZLJEDE: / Situacija s Mbappem nije dobra, najboljem igraču PSG-a pukao mišić

Image
Foto: ROMAIN LAFABREGUE / AFP

Neće ga biti gotovo mjesec dana

26.8.2019.
14:42
ROMAIN LAFABREGUE / AFP
VOYO logo

Napadač PSG-a i francuske reprezentacije 20-godišnji KylianMbappé morat će pauzirati "između tri i četiri tjedna" zbog puknuća mišića ozljede koju je zaradio u pobjedi od 4-0 nad Toulouseom u nedjelju.

To znači da će Mbappe propustiti dvije sljedeće utakmice reprezentacije kao i prvu utakmicu Lige prvaka, pišu francuski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije jedini

Prema pisanju "Le Parisiena", "L'Equipea" i "RMC-a", pretrage su pokazale da je kod mladog francuskog nogometaša došlo do puknuća mišića na stražnjem dijelu lijevog bedra.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Paris Saint-Germain (PSG) and France national football team forward Kylian Mbappe (R) and Brazilian football legend Pele pose during their meeting at the Hotel Lutetia in Paris on April 2, 2019. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Mbappé stoga neće moći igrati za Francusku 7. i 10. rujna protiv Albanije i Andore u sklopu kvalifikacija za Euro 2020., a propustit će i prvu utakmicu Lige prvaka koja je na rasporedu 17. i 18. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Mbappéa u nedjelju su se ozlijedili i EdisonCavani kao i AbdouDiallo, a od ranije su ozlijeđeni AnderHerrera (list), ThiloKehrer (stopalo) i JulianDraxler (stopalo).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo