VLADIMIR NIJE KAVALIR /

FOTO, VIDEO Gdje je nestalo ono 'dame prve'? Putin zbog ovog poteza na udaru kritika

Image
Foto: AP

Kišobran iznad Putina se pojavio i kada su francuski nogometaši počeli slaviti zalijevajući sve oko sebe

16.7.2018.
10:04
AP
VOYO logo

Kišobran za ruskog predsjednika Vladimira Putina brzo se stvorio čim je krenuo pljusak u Moskvi, na ceremoniji dodjele medalja nakon finala Svjetskog nogometnog prvenstva, no drugi uvaženi velikodostojnici nisu bili te sreće.

Putin je brzo bio zaštićen od kiše koja se sručila na Moskvu neposredno po završetku finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Gdje je nestalo ono 'dame prve'? Putin zbog ovog poteza na udaru kritika

Image

Gdje je nestalo ono 'dame prve'? Putin zbog ovog poteza na udaru kritika

Grmljavina se mogla čuti tijekom drugog poluvremena na stadionu Lužnjiki, a nebo se doslovce otvorilo u trenutku kada je Putin, praćen predsjednikom Fife Giannijem Infantinom stigao na podij postavljen za dodjelu odličja.   

Bilo je jasno da će se visoke ličnosti smočiti, a upravo se to i dogodilo dok su hrvatski i francuski igrači prolazili uz svečano postrojene uglednike kako bi primili čestitke i medalje od francuskog predsjednika i hrvatske predsjednice te dužnosnika Fife i nogometnih saveza.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putinovo odjelo počelo je kisnuti dok se netko nije pojavio s kišobranom da spasi ruskog predsjednika.

No te sreće nisu bili hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, odjevena u hrvatski dres, i francuski predsjednik Emmanuel Macron, koji su stajali uz Putina kisnući sve dok nije i za njih stigao spas u obliku kišobrana.

Tada je, međutim, već bilo kasno, svi osim Putina pokisli su do kože.

>> Predsjednica posjetila i francusku svlačionicu: 'Ja sam hrvatska predsjednica, živjela Francuska!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Macrona to čini se nije previše uznemirilo ni omelo u veselju osvajanja druge po redu titule svjetskog prvaka.

Od protokola uglavnom nije ostalo ništa dok se Macron pod pljuskom fotografirao sa svojim timom kako bi se zabilježio povijesni trenutak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kišobran iznad Putina se pojavio i u svlačionici francuske nogometne reprezentacije kada su francuski nogometaši počeli slaviti zalijevajući sve oko sebe.

U 13 sati budite uz RTL kada ćemo UŽIVO prenositi spektakularni doček hrvatskih šampiona u Zagrebu. Cijela Hrvatska bit će na Trgu bana Jelačića, a naši reporteri pratit će svaki trenutak dočeka, od vožnje reprezentativaca u otvorenim autobusima kroz glavni grad do dolaska na Trg gdje ih dočekati tisuće navijača uz pjesme Zaprešić Boysa i Mladena Grdovića. Emisiju će voditi Ana Brdarić Boljat i Ivan Vrdoljak koji će s RTL-ovim sportskim urednicima Markom Vargekom i Filipom Brkićem razgovarati o povijesnom uspjehu hrvatskog nogometa. Emisiju uređuju Borna Keserović i Antonio Vuksanović. Gosti programaće biti Nikola Jurčević, Marko Naletilić i Ankica Mamić.​

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo