banner

NJEGOV KĆER BIJESNA

[FOTO] IZBILA SVAĐA ZBOG ZADNJE MARADONINE FOTOGRAFIJE: ‘Nikada neću razumijeti ovakve stvari…’

Maradona je hitno operiran početkom studenog zbog krvarenja u mozgu

Legendarni argentinski nogometaš i jedan od najvećih igrača u povijesti Diego Armando Maradona preminuo je u srijedu u svojoj kući u Tigreu od zastoja srca.

TRENER REAL MADRIDA ODAO POČAST MARADONI: ‘Obožavali su ga svi na svijetu, uvijek sam razmišljao o njemu…’

Brzo mu je pružena pomoć, no njegova tajnica za tisak potvrdila je smrt.

‘MARADONA U BOŽJOJ RUCI, UMRO JE NAJVEĆI NOGOMETNI UMJETNIK ‘: Ovo najbolje pokazuje kakva je lDiego bio egenda

Oporavljao se od operacije

Maradona je početkom studenog završio u bolnici, a zbog krvarenja u mozgu hitno je operiran. “Mali zeleni” se, barem je tako izgledalo, sjajno i brzo oporavio. Međutim, u bolnici su mu dijagnosticirani i znakovi apstinencijske krize zbog čega je i oporavak došao pod znak pitanja te je prebačen u dobro čuvanu ekskluzivnu kliniku za odvikavanje u okolici Buenos Airesa.

Diego MaradonaFoto: Profimedia

Upravo je u bolnici sniljena zadnja fotografija legendarnog Maradone, a objavio ju je  liječnik Leopoldo Luque koji je nadzirao Maradoninu operaciju.

“Dao sam ti riječ i ti si mi vjerovao. Sve se nastavlja, ali danas slavimo veliki korak. žrlim da tvoja obitelj bude mirna. Maradona, volim te zauvijek”, napisao je tada Luqoue uz fotografiju koja je u međuvremenu uklonjena.

Prepirke

Ta se fotografija nije svjdjela Maradoninoj kćeri Dalma koja je rekla:

“Bio je dogovor da ćemo sve čuvati u privatnosti, a onda netko objavio ovako nešto. Nikada neću razumijeti ovakve stvari.”

Maradonin liječnik se nakon toga u razgovoru za Clarin ispričao zbog fotografije.

Dogovor s Maradonom

“Ispičavam se onima koji su se uvrijedili, nisam namjeravao stvoriti konflikt. Mislio sam da će fotografiju svi dobro prihvatiti, ali to nije bio slučaj. Moje isprike onima koji smatraju da fotografija nije prikladna”, prenosi argentinski Clarin njegove riječi.

“Ta fotografija snimljana u dogovoru s Diegom, nisam sam odlučio da će biti objavljena. Naravno, nisam ni mogao zamisliti kakvu će snagu ona imati, zaključio je Luque.

RTLplay u sklopu PLAY Premium paketa donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

Povratak na Net.hr