FOOTBALL LEAKS: / Agencija bliska Ćoriću prostitutkama nagovara klubove da kupe igrače?

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Fotball Leaks objavio je dokumente vezane uz vlasnika agencije Doyen Sports, čiji su klijent ti mnogi svjetski nogometaši.

18.12.2016.
11:14
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Telesport je prije koji dan došao u posjed dokumenata koji se odnose na odnos Ćorića, njegove obitelji, Dinama i navedene agencije.

Fotball Leaks je sada pak objavio kako je poznata agencija na pregovore s dužnosnicima Real Madrida dovodila prostitutke kako bi ih uvjerile da potpišu ugovor Geoffreyem Kondogbijom iz Monaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detaljnije, vlasnik agencije Nelio Lucas i Arif Efendi pokušali su organizirati zabavu s prostitutkama u Miamiju kako bi uvjerili Florentina Pereza da kupi francuskog veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Reala na kraju se nije pojavio na zabavi pa klub nije kupio veznjaka, koji je dvije godine poslije otišao u Inter.

Francuski L’Equipe začinio je priču podatkom da je u trenutku kada je Asier Illaramendi 2015. godine potpisao za Real viđen u društvu plavuše koja se zvala Sabina. Ista djevojka je je potom viđena u Marseilleu gdje je došla na završnu rundu pregovora oko transfera bivšeg Interova braniča Rolanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi navode da je osnivač Doyena Nelio Lucas u ožujku 2014. doveo u Europu 14 djevojaka iz Minska, Moskve i St. Petersburg te da su one aktivno sudjelovale prilikom pregovora oko transfera. Navodno su viđene u društvu neimenovanih nogometaša poslije utakmica Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo