ISPALE SESTRE WILLIAMS / Federer i Nadal u četvrtfinalu Wimbledona

Image

Švicarski se as plasirao u četvrtfinale Wimbledona isto kao i Rafael Nadal koji je slavio protiv Del Potra. Neočekivano su s turnira ispale sestre Williams.

28.6.2011.
5:31
VOYO logo

Šesterostruki osvajač Wimbledona Roger Federer plasirao se u četvrtfinale pobijedivši Rusa Mihaila Južnog sa 6-7 (5), 6-3, 6-3, 6-3.

Federer je mogao i puno lakše doći do pobjede, ali si je nepotrebno zakomplicirao život u tie-breaku prvog seta, kojeg je imao u svojim rukama, ali ga je neprisiljenim pogreškama poklonio Južnom. No, nakon toga meč se pretvorio u jednosmjernu ulicu, a Federer je na kraju izašao kao pobjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi igrač svijeta Rafael Nadal imao je puno teži posao protiv Argentinca Juana Martína Del Potra, ali je na kraju slavio sa 7-6 (6), 3-6, 7-6 (4), 6-4.

Australski Hrvat 18-godišnji Bernard Tomić postao je najmlađi tenisač koji stigao do četvrtfinala Wimbledona nakon Borisa Beckera 1986. godine. Tomić je uvjerljivo slavadao bivšeg polufinalista Wimbledona Belgijanca Xaviear Malissea sa 6-1, 7-5, 6-4, i sada ga čeka drugi tenisač svijeta Srbin Novak Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtfinalu se sastaju Rafael Nadal - Mardy Fish, Andy Murray - Feliciano Lopez, Jo-Wilfried Tsonga - Roger Federer, te Bernard Tomić - Novak Đoković.

Ponedjeljak je donio pravi "pomor" favoritkinja u Wimbledonu, ispale su sestre Williams, koje su osvojile 9 od posljednjih 11 Wimbledona, a pridružila im se i prva tenisačica svijeta Dankinja Caroline Wozniacki, koja je izgubila od Slovakinje Dominike Cibulkove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Starija sestra Venus Williams ponovno se "spotaknula" na Bugarku Cvetanu Pironkovu, koja je slavila sa 6-2, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo