FA Kup: / Čelsi se provukao, Totenhem i Liverpul ispali od niželigaša (VIDEO)

Šampion Evrope jedva izvukao remi protiv trećeligaša, dok su Totenhem i Liverpul eliminisani iz takmičenja

27.1.2013.
18:31
VOYO logo

Fudbaleri Čelsija odigrali su nerešeno 2:2 protiv trećeligaša Brentforda u okviru četvrtog kola FA Kupa, dok su se za senzacije pobrinuli Lids i Oldam, koji su eliminisali Totenhem, odnosno Liverpul

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plavci" su izbegli pravu blamažu u finišu meča, a šansu da poprave utisak imaće u ponovljenom susretu na Stamford Bridžu.

Domaćin je dva puta vodio golovima Trote i Forestera, dok su za Čelsi pogodili Oskar i Tores koji je doneo izjednačenje u 83. minutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenađenje je priredila i ekipa Lids Junajteda pobedom nad Totenhemom od 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Član druge lige (Čempionšip) je zahvaljujući Varniju i Mekormaku imao sigurnu prednost, a vođstvo Lidsa smanjio je Dempsi pola sata pre kraja utakmice. Klub iz severnog Londona imao je nekoliko prilika za izjednačenje, ali nije uspeo da izbegne poraz i eliminaciju već u četvtom kolu takmičenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, za najveću senzaciju četvrtog kola pobrinuo se trećeligaš Oldam Atletik. Ekipa iz predgrađa Mančestera je od prvog minuta bila bolji rival.

Junak susreta bio je dvostruki strelac Smit, a treći gol postigao je Vabara, dok su za Liverpul pogodili Luis Suarez i Alen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FA Kup 4. kolo, odigrano ranije:

Milvol - Aston Vila 2:1 (1:1) Stouk - Mančester Siti 0:1 (0:0) Norič - Luton 0:1 (0:0) Maklsfild - Vigan 0:1 (0:1) Derbi - Blekburn 0:3 (0:1) Hul - Barnsli 0:1 (0:0) Midlsbro - Alderšot 2:1 (0:0) Reding - Šefild Junajted 4:0 (2:0) Hadersfild - Lester 1:1 (0:0) Kvins Park Rendžers - MK Dons 2:4 (0:2) Bolton - Everton 1:2 (1:1) Brajton - Arsenal 2:3 (1:1) Mančester Junajted - Fulam 4:1 (1:0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo