UTRPALI IM DVA GOLA / Europski prvak pobjedom otvorio Premiership

Image
Foto: AP

Chelsea je otvorio novu sezonu gostujućom pobjedom protiv Wigana. Golove za 'Bluese' postigli su Branislav Ivanović (2) i Frank Lampard (7-11m).

19.8.2012.
17:35
AP
VOYO logo

Aktualni europski nogometni prvak Chelsea otvorio je novu sezonu gostujućom pobjedom protiv Wigana 2:0. Golove za 'Bluese' postigli su Branislav Ivanović (2) i Frank Lampard (7-11m).

Danas je na rasporedu još jedna utakmica 1. kola engleskog prvenstva, Manchester City - Southampton, dok se u ponedjeljak sastaju Everton i Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je hrvatski napadač Mladen Petrić imao debi iz snova za svoj novi klub, Fulham. U pobjedi protiv Norwich Cityja 5:0 Petrić je postigao dva pogotka, te upisao jednu asistenciju. Prvi dan nove sezone donio je i nekoliko iznenađenja.

Arsenal je na svom terenu odigrao tek 0-0 protiv Sunderlanda, Liverpool je u sezonu krenuo neugodnim 0-3 porazom na gostovanju kod West Bromwich Albiona, dok je Queens Park Rangers izgubio s visokih 0-5 na svom Loftus Roadu od Swansea Cityja. Newcastle United je kao domaćin svladao Tottenham Hotspur sa 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo