IZ ENGLESKOG TABORA / Čuveni napadač paničari uoči obračuna s Hrvatskom: 'Ako nam se to dogodi mogli bi biti u problemima'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 15 sati

7.6.2021.
11:36
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

 Izbornik engleske nogometne reprezentacije Gareth Southgate u sastav reprezentacije za nastup na EURU koji počinje u petak umjesto braniča Liverpoola Trenta Alexander-Arnolda pozvao je braniča Brighton and Hove Albiona Bena Whitea.

Alexander-Arnold ozlijedio je butni mišić u završnici prijateljskog susreta protiv Austrije prije pet dana te će zbog nje propustiti EURO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

White (23) je debitirao za reprezentaciju upravo protiv Austrije, a nastupio je i u nedjeljnom dvoboju protiv Rumunjske.

Spektakl na Wembleyu

Engleska će biti prvi suparnik reprezentacije Hrvatske u skupini D, a taj je dvoboj na Wembleyu na programu u nedjelju 13. lipnja od 15 sati, a da Zlatku Daliću i društvu neće biti lako može se zaključiti jednim pogledom na njihov sastav:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ni domaćinima nije svejedno što Euro 2020 otvaraju upravo s Vatrenima, O tome govore riječi legendarnog napadača Teddyja Sheringhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv Hrvatske će biti jako teško. Ne smijemo izgubiti na otvaranju, ali teško je protiv Hrvatske započeti turnir. Ako nas pobijede onda bi mogli biti u problemima", poručio je legendarni napadač Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo