Izbornik engleske nogometne reprezentacije Gareth Southgate u sastav reprezentacije za nastup na EURU koji počinje u petak umjesto braniča Liverpoola Trenta Alexander-Arnolda pozvao je braniča Brighton and Hove Albiona Bena Whitea.

Alexander-Arnold ozlijedio je butni mišić u završnici prijateljskog susreta protiv Austrije prije pet dana te će zbog nje propustiti EURO.

White (23) je debitirao za reprezentaciju upravo protiv Austrije, a nastupio je i u nedjeljnom dvoboju protiv Rumunjske.

Spektakl na Wembleyu

Engleska će biti prvi suparnik reprezentacije Hrvatske u skupini D, a taj je dvoboj na Wembleyu na programu u nedjelju 13. lipnja od 15 sati, a da Zlatku Daliću i društvu neće biti lako može se zaključiti jednim pogledom na njihov sastav:

No, ni domaćinima nije svejedno što Euro 2020 otvaraju upravo s Vatrenima, O tome govore riječi legendarnog napadača Teddyja Sheringhama.

"Protiv Hrvatske će biti jako teško. Ne smijemo izgubiti na otvaranju, ali teško je protiv Hrvatske započeti turnir. Ako nas pobijede onda bi mogli biti u problemima", poručio je legendarni napadač Manchester Uniteda.