VELIKI HENDIKEP ZA DALIĆA /

'On je godinama jedan od stožernih igrača i nedostajat će u osmini finala, a jasno je tko će u igru umjesto njega'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatsku je nakon lošeg otvaranja Eura sinoć odigrala onako kako svi očekuju

23.6.2021.
19:43
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u osminu finala Eura kao drugoplasirana momčad skupine D zahvaljujući 3-1 (1-1) pobjedi protiv Škotske u Glasgowu u susretu 3. kola nakon što su u prve dvije utakmice potpuno podbacili.

Image
HRVAT JE NEDODIRLJIV /

'Recital Luke Modrića protiv Škotske oduševio je sve u Real Madridu, osim jedne osobe...'

Image
HRVAT JE NEDODIRLJIV /

'Recital Luke Modrića protiv Škotske oduševio je sve u Real Madridu, osim jedne osobe...'

"Vjerojatno su i ove dvije loše utakmice ponukale igrače da održe sastanak i dodatno se motiviraju. Mi smo svi vjerovali u njih, samo je pitanje vremena bilo kad će oni kliknuti i pokazati pravo lice. Ovo je bio dobar put i vjerujem da će nas ova Hrvatska i dalje uveseljavati", rekao je Igor Cvitanović za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Treba vjerovati Daliću'

"Izbornik je točno znao što želi. Puno puta sam rekao da ljudi koji duže vremena rade s ekipom, koji su svaki dan s njom, znaju u kojem trenutku će staviti kojeg igrača. Treba vjerovati izborniku da je našao pravu formulu. U prve dvije utakmice nije bilo dobro, ali u trećoj je bilo odlično. Vlašić je bio igrač utakmice, ali cijela ekipa je djelovala dobro i onda pojedinac iskoči", dodao je te je otkrio tko bi mogao igrati umjesto Dejana Lovrena, koji će propustiti osminu finala zbog žutih kartona.

Image
Foto: Screenshot/HRT

"Vjerojatno će to biti Duje Ćaleta Car. Lovren je godinama jedan od stožernih igrača i vjerojatno će nedostajati, ali napravili smo dobar iskorak i prošli smo grupu, što je jako važno za samopouzdanje, tako da vjerujem da tko god da igra, hoće li ući netko treći ili drugi, vjerujem da nam slijede još bolje igre i da možemo daleko", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osmina finala? Iskreno, ne bih volio Španjolsku. Ne djeluju zasad uvjerljivo, ali još uvijek su među top reprezentacijama, sigurno bi bolji izbor za nas bila Švedska, Poljska ili Slovačka. Španjolci su i dalje pravi i rasti će kako ide natjecanje", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo