HRVAT JE NEDODIRLJIV / 'Recital Luke Modrića protiv Škotske oduševio je sve u Real Madridu, osim jedne osobe...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Vatreni je pokazao da i u 36. godini može igrati na top razini

23.6.2021.
17:30
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić postao je u utorak navečer najmlađi je i najstariji strijelac u povijesti Vatrenih na europskim prvenstvima.

Image
TAKO SE ČITA IZMEĐU REDAKA /

Ugledna španjolska Marca uočila zanimljiv detalj kod kapetana Vatrenih: 'Modrić je poslao jasnu poruku'

Image
TAKO SE ČITA IZMEĐU REDAKA /

Ugledna španjolska Marca uočila zanimljiv detalj kod kapetana Vatrenih: 'Modrić je poslao jasnu poruku'

Modrić je na otvaranju EP-a 2008. u Austriji i Švicarskoj postigao jedini pogodak u pobjedi protiv Austrije (1-0). Pogodak je postigao s 22 godine i 273 dana postavši najmlađi strijelac "Vatrenih" na europskim prvenstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras je postao i najstariji strijelac. Eurogol za 2-1 protiv Škotske postigao je s 35 godina i 286 dana.

Velika utakmica

"Sretni smo jer smo odigrali veliku utakmicu i plasirali se u osminu finala. Nismo bili zadovoljni nastupima u prva dva kola i znali smo da možemo biti bolji. Kad igramo ovako, mi smo opasno za sve," naglasio je hrvatski kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je u 62. minuti zabio gol za 2-1. Petković je primio loptu u kaznenom prostoru Škotske, odložio ju za Kovačića koji je vidio dotrčavanje Modrića te mu poslao idealnu loptu za udarac s 20-ak metara. Hrvatski kapetan odlučio se za udarac vanjskim dijelom kopačke, a lopta je odsjela u gornjem desnom kutu.

"Ovaj gol mi puno znači, ali naša igra još više, od početka do kraja. Sretan sam što je moj pogodak pomogao, ali najvažnija je pobjeda," zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon njegove predstave za pamćenje madridska Marca posvetila mu je podosta prostora. Ističu kako je njegova sjajna igra loša vijest za Martina Odegaarda.

Norvežanin u problemu

"Recital Luke Modrića protiv Škotske na Euru oduševio je sve koji su povezani s Real Madridom, osim jedne osobe - Martina Odegaarda", piše Marca i dodaje kako se norveški veznjak vraća s posudbe iz Arsenala s nadom da će novi trener Carlo Ancelotti izvući najbolje iz njega. Tamo je lani, inače, završio upravo zbog izvrsne forme Hrvata pa se sada boji da se povijest ne ponovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Međutim, neće mu biti lako. Iako ima 35 godina, Modrić je dokazao da je i dalje top klasa. Predvodio je svoju reprezentaciju u pobjedi 3:1 nad Škotskom i osigurao im mjesto među 16 najboljih. Odegaard će se direktno s Modrićem morati boriti za mjesto u početnom sastavu", navode Španjolci.

Za kraj dodaju kako je Vatreni u zadnjih godinu dana, od 14. lipnja 2020. do sinoć, odigrao 72 utakmice za klub i reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo