Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju će započeti svoj put na Europskom prvenstvu. Vatreni su danas odletjeli u London, a na Wembleyu ih čeka okršaj protiv Engleske.

Dobro znamo kako je prošao naš posljednji susret s Englezima. Taj poraz u polufinalu Svjetskog prvenstva boljet će Engleze još dugo, no, usprkos tomu, mladi veznjak Gordog Albiona Mason Mount danas je izrazio svoje divljenje prema kapetanu Vatrenih Luki Modriću.

Idol Luka

"Na utakmici između Reala i Chelseaja pitao sam Kovačića može li mi nabaviti Lukin dres. Modrić je zatim u uzvratu tražio moj i poželio mi sreću", izjavio je Mount danas za engleske medije.

Mount nikad nije skrivao svoje afinitete prema Modriću, još je i prije rekao kako ga fascinira Lukina igre te da ga je puno pratio još kad je igrao u Tottenhamu. Naravno, Mount je tada bio još klinac, dok je Luka bio jedan od najboljih veznjaka u Premier ligi.

"Uvijek je bio nogometaš kojemu sam se divio. Čudno je bilo suprotstaviti mu se na terenu, znao sam sve njegove pokrete i sve što će napraviti jer sam ga mnogo puta proučavao", priznao je mladi Mount.