DALIĆ OBJASNIO ŠTO SE DOGODILO / Izbornik komentirao nevjerojatan poraz od Španjolske: 'Presudile su nam ove dvije situacije'

Image

Nakon utakmice izbornik Dalić dao je izjavu za HRT i objasnio je što se dogodilo

28.6.2021.
21:40
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale Europskog prvenstva nakon što je u susretu osmine finala u Kopenhagenu pred 25.000 gledatelja nakon produžetaka izgubila od Španjolske sa 3-5.

Nakon nevjerojatne drame i brojnih obrata, "Furija" je nakon produžetaka slomila "Vatrene" izborivši plasman u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to "luda" utakmica u kojoj su "Vatreni" poveli, "Furija" je uzvratila s tri gola u nizu, da bi Hrvatska golovima u 85. i 90+2. minuti uspjela izboriti produžetak. Nažalost, u dodatnih pola sata Španjolska je zabila dva gola za konačnih 5-3.

Dvije situacije koje su prelomile

Nakon utakmice izbornik Zlatko Dalić dao je izjavu za HRT i objasnio je što se dogodilo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo poluvrijeme bili smo inferiorni, nisu bili pravi, ali uspjeli smo imati 1:1. Na kraju smo se vratili sa 3:1 na 3:3. Svaka čast dečkima na svemu. Stvorili smo dvije šanse kod 3:3 u nastavcima i nismo uspjeli zabiti gol, dogodio nam se kiks. Tužan sam i žao mi je zbog svih koji su nas došli podržati. Žao mi je i dečki koji su dali sve od sebe, potrošili se maksimalno, do zadnjeg atoma snage. Nismo prošli dalje, ali mogu biti sretan i ponosan što su dečki pokazali, pogotovo kad smo se vratili nakon 3:1", rekao je izbornik Zlatko Dalić za HRT.

Image
UNIŠTIO DALIĆA KOMENTAROM /

Slavni novinar pokopao izbornika Hrvatske u jednoj rečenici: 'Evo što Dalić radi dok Enrique daje instrukcije'

Image
UNIŠTIO DALIĆA KOMENTAROM /

Slavni novinar pokopao izbornika Hrvatske u jednoj rečenici: 'Evo što Dalić radi dok Enrique daje instrukcije'

Osvrnuo se i na situacije kada je Rebić mijenjao kopačke, a Gvardiol pio vodu dok smo primali golove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su te dvije situacije u kojima nas je protivnik kaznio. Očito moramo još odrasti i te stvari napraviti drugačije, kvalitetnije i bolje jer ovo nije bila utakmica protiv Škotske ili Češke već protiv jako dobre momčadi koja kažnjava svaku nepažnju i kiks, istaknuo je.

Na pitanje zašto Oršić nije više igrao na Europskom prvenstvu Dalić je rekao da je bio Ivan Perišić i njih dvojica ne mogu igrati zajedno. Dodao je i da je imao namjeru da ubaci Vrsaljka, ali da je zakasnio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo