UNIŠTIO DALIĆA KOMENTAROM / Slavni novinar pokopao izbornika Hrvatske u jednoj rečenici: 'Evo što Dalić radi dok Enrique daje instrukcije'

Image

Slavni novinar Dermot Corrigan primijetio je jedan zanimljiv detalj

28.6.2021.
20:29
VOYO logo

Na poluvremenu susreta osmine finala europskog nogometnog prvenstva Hrvatska - Španjolska u Kopenhagenu rezultat je 1-1. Hrvatska je povela u 20. minuti nakon nevjerojatnog autogola Pedrija, a izjednačio je Sarabia u 38. minuti.

Pedri je gotovo s centra vraćao loptu Simonu, no lopta je španjolskom vrataru prešla preko noge završivši u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska je izjednačila u 38. minuti. Livaković je obranio Gayin udarac, no Sarabia je s desetak metara snažnim udarcem pospremio odbijanac za 1-1.

Španjolci su u nastavku zabili dva gola, a onda je uslijedilo ogromno iznenađenje. Hrvatska se vratila u utakmicu i izjednačila, a junaci su bili igrači s klupe. Oršić je zabio u 85. minuti, a u produžetke nas je uveo Mario Pašalić svojim pogotkom u sudačkoj nadoknadi drugog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U produžecima, u prvih 15 minuta, je ipak Luis Enrique odradio puno bolji posao i njegova je momčad u svega tri minute zabili dva gola. Slavni novinar Dermot Corrigan primijetio je jedan zanimljiv detalj. "Dok Luis Enrique detaljno objašnjava i daje instrukcije svojim igračima u kratkom predahu, Zlatko Dalić se češe po glavi i gleda zbunjeno", komentirao je Corrigan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo