Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u Škotsku, gdje će odigrati svoju drugu utakmicu na ovom Euru. Češka je naš sljedeći protivnik nakon poraza od Engleske u prvom kolu.

Zanimljivo je da su novinari stigli na stadion 15 minuta prije zakazanog treninga, a reprezentativci su već trenirali. Zlatko Dalić našalio se da je on trening započeo po škotskom vremenu. Potanko je o posljednjem treningu Hrvatske izvijestio novinar RTL-a Marko Vargek.

Izbornikov manevar

"Markere je dao Petkoviću u špici, Kramariću, Vlašiću, Modriću i Kovačiću, što bi značilo da Brozović ispada iz sastava, no to je teško vjerojatno u ovom trenutku. Dojam je da je Dalić izveo jedan manevar jer nije bio zadovoljan time da se objavljuje sastav Hrvatske unaprijed u medijima. Kad smo ga pitali je li ispremiješao te markere, samo je slegnuo ramenima. Zapravo je jako simpatična bila ta situacija", izvijestio je Vargek iz Rovinja.

Također, neke su promjene u sastavu izvjesne, iako još uvijek nisu potvrđene. U prvi sastav trebao bi ući Nikola Vlašić, a ako bude spreman, upast će tu i Dejan Lovren.

Utakmica Hrvatske i Češke na rasporedu je u petak u 18 sati.