OGLASIO SE KAPETAN / Je li Modrić odigrao svoju zadnju utakmicu za Hrvatsku? 'Moram dobro razmisliti o svemu'

Image
Foto: Profimedia

Bila je to infarktna utakmica u kojoj je nakon 90 minuta rezultat bio 3:3, a onda su u produžecima Španjolci zabili još dva pogotka i plasirali se u četvrtfinale

28.6.2021.
20:33
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija na spektakularan se način oprostila od Europskog prvenstva. Vatreni su u produžecima rezultatom 5:3 ispali od Španjolske.

Bila je to infarktna utakmica u kojoj je nakon 90 minuta rezultat bio 3:3, a onda su u produžecima Španjolci zabili još dva pogotka i plasirali se u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hvala navijačima'

Igrači hrvatske nogometne reprezentacije pred kamerama HRT-a podijelili su svoje prve reakcije nakon utakmice.

Mislav Oršić: "Hvala navijačima koji su nas došli podržati, bio je baš gušt igrati pred vama. Borili smo se do kraja, ali pred kraj smo pali. Zasluženo su nas pobijedili Španolsci. Nažalost, kad se lomila utakmica, nismo uspjeli zabiti gol. Nismo uspjeli proći dalje, ali okrećemo se novim izazovima. Znali smo da Španjolci drže posjed savršeno, a, kad smo im uzeli loptu, stvorili smo neke šanse, ali nije danas bilo dovoljno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
REGIJA BRUJI O PORAZU VATRENIH /

'Hrvati u suzama! Svjetski viceprvak ispao poslije najluđe utakmice na EURU, a možda i u povijesti prvenstava Europe!'

Image
REGIJA BRUJI O PORAZU VATRENIH /

'Hrvati u suzama! Svjetski viceprvak ispao poslije najluđe utakmice na EURU, a možda i u povijesti prvenstava Europe!'

Luka Modrić: "Poveli smo iz sretnog gola 1:0. Poslije su oni bili bolji, bar prvih 60 minuta. Mi smo stajali preduboko u našoj polovici i pustili ih da igraju. Kad smo izašli igrali smo bolje i stvarali više šansi i otud je došlo i izjednačenje gdje smo pokazali kvalitetu i karakter. Na početku produžetaka imali smo ih na konopcima, nismo upjeli zabiti iz te dvije mrtve šanse i onda se utakmica prokrenula i nismo imali snage za povratak, istaknuo je.  
Znali smo da možemo igrati s njima, i trebao nam je taj jedan gol 3:2 koji nas je probudio. U tim trenutcima smo bili bolji i preuzeli inicijativu, rekao je i dodao:

"Dali smo sve, istrošli smo se puno. Možemo biti ponosni s našim pristupom, karakterom, borbom, i inatom, ali nažalost Španjolska je za malo bila bolja i treba im čestititi", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje hoće li Hrvatsku voditi do Katra, Modrić je rekao da se prvo treba dobro "odmoriti i razmisliti o svemu."

Nikola Vlašić: "Rekao da ih imamo i da ćemo imati svoje šanse, ali da ih moramo iskoristiti. I imali smo ih. Imali smo dva šuta koje su obranili. Poslije smo primili dva gola i bilo je teško vratiti se. Mislim da smo u početku stajali preduboko, ali to je Španjolska, znaš  da imaju dobar posjed. Bila je bolja stvar kad smo drugo poluvrijeme izašli na njih i više nisu imali tako dobar posjed."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo