TKO ĆE BITI U PRVOJ POSTAVI? / Dalić ne može izvesti isti sastav kao protiv Škotske, ali s jednim igračem može iznenaditi Španjolce

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Bar u veznoj liniji ne bi smjelo biti velikih iznenađenja. Marcelo Brozović, Mateo Kovačić i Luka Modrić odradili su sjajan posao protiv Škotske

26.6.2021.
8:03
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija igra protiv Španjolske u osmini finala Europskog prvenstva. Vatreni će u ponedjeljak od 18 sati igrati u Kopenhagenu.

Do utakmice su ostala još tri dana, a Hrvatska će dotad morati riješiti dosta problema. Naime, u našoj obrani pojavile su se dvije rupe koje izbornik mora pokrpati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijevi bočni Joško Gvardiol u prošloj je utakmici morao napustiti igru zbog ozljede, no, po svemu sudeći, bit će spreman za utakmicu protiv Španjolske. Umjesto njega ušao je Borna Barišić koji je također imao problema s ozljedama, dok je treći lijevi bek Domagoj Bradarić bio na tribinama.

Dejan Lovren neće moći nastupiti. Skupio je Lovren žute kartone, ali, srećom, Dalić tu ima dosta dobro rješenje u Duji Ćaleti-Caru. Na desnom se boku u protekloj utakmici iskazao Josip Juranović koji je zamijenio Šimu Vrsaljka za kojeg je Dalić rekao da bi bilo "preopasno" da igra tri utakmice zaredom. Naša je obrana, dakle, pod znakom upitnika uoči sljedeće utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedino veznjaci sigurni

Jedna od opcija je da se Gvardiol vrati stopera, a Barišić na desni bok, što je dosta riskantno jer su obojica nedavno pretrpjeli ozljede. Druga je opcija da Gvardiol ostane na lijevom boku, a Ćaleta-Car jednostavno zamijeni Lovrena.

Bar u veznoj liniji ne bi smjelo biti velikih iznenađenja. Marcelo Brozović, Mateo Kovačić i Luka Modrić odradili su sjajan posao protiv Škotske i Dalić ih nema razloga promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad je posebno zanimljiv i tamo bismo mogli vidjeti i poneko iznenađenje. Perišić i Vlašić su najvjerojatnije unutra, no na poziciji prvog napadača, kao i dosad, postoji upitnik. Petković i Rebić bili su Dalićevi izbori dosad, Andrej Kramarić nije prava špica, a tu je i puno manje razvikani Ante Budimir koji već dugo igra u Španjolskoj. Može li on biti potencijalno iznenađenje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo