IZBOR SLAVNOG TABLOIDA / Modrić i Ronaldo predvode momčad u kojoj niti jedan nogometaš ne želi biti

Image
Foto: PIXSELL

Ovo im je vjerojatno posljednji nastup na Euru, a to je nešto što sve čini tužnima, pogotovo same nogometaše

12.6.2021.
9:22
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski kapetana Luka Modrić našao se u The Sunovoj momčadi koju čine veterani za koje smatraju da im je Euro 2020 posljednja šansa za slavom jer im se bliži kraj karijere.

"Odgoda Eura možda je pomogla nekim mladim igračima da se nađu na popisima svojih izbornika, ali je također pojačala glad kod nekih veterana kojima je ovo možda i posljednja prilika na velikim natjecanjima", ističu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'UVIJEK SAM MU SE DIVIO' /

Zvijezda Engleske priznala da mu je Modrić idol i da je kopirao sve njegove poteze

Image
'UVIJEK SAM MU SE DIVIO' /

Zvijezda Engleske priznala da mu je Modrić idol i da je kopirao sve njegove poteze

"Cristiano Ronaldo i Luka Modrić preko desetljeća su bili zvijezde ovakvih natjecanja, ali se lagano spušta zavjesa nad njihovim karijerama", navode i dodaju kako Vatreni može Hrvatsku izvesti iz relativno povoljne skupine u potancijalno lakši put u nokaut fazi.

A evo koga još u Modrićevo i Ronaldovo društvo stavio The Sun:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Europsko prvenstvo 2020. prijavljena su, inače, 624 nogometaša, a kapetan Vatrenih se nalazi na drugom mjestu ljestvice svih prijavljenih igrača po broju nastupa u nacionalnoj vrsti, a ispred njega je samo portugalski majstor Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše nastupa

CR7 je u dresu portugalske vrste sakupio čak 174 nastupa, dok je Modrić od svih prijavljenih igrača za EURO na drugom mjestu sa 138 nastupa u hrvatskom dresu.

Modrić je za Hrvatsku igrao na tri Svjetska prvenstva (2006, 2014, 2018) te tri Europska prvenstva (2008, 2012, 2016), a sada ga očekuje i nastup na četvrtom EURO-u. Sa sedam velikih natjecanja postat će hrvatski rekorder, a iza leđa će mu ostati bivši suigrači Darijo Srna i Dario Šimić sa po šest turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza Ronalda i Modrića nalazi se Portugalac Joao Moutinho sa 130 nastupa, a u TOP 5 su i Šveđanin Sebastian Larsson (129) i Belgijanac Jan Vertonghen (127).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na EP-u će ukupno nastupiti 25 igrača koji imaju najmanje 100 nastupa u nacionalnom dresu, a među njima je i Ivan Perišić koji je protiv Armenije upisao stoti, a protiv Belgije 101. nastup.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo