MODRIĆ DAO INTERVJU ENGLEZIMA / Ispričao što mu smeta prije spektakla na Wembleyu: 'Takva je naša sudbina'

Image
Foto: Profimedia

Kapetan će u nedjelju započeti svoj četvrti nastup na Euru

12.6.2021.
11:58
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski kapetan Luka Modrić u nedjelju će predvoditi Vatrene na Wembleyu gdje ih čeka prva utakmica Eura protiv moćne Engleske.

"Za mene, oni su puno bolji nego prije tri godine. Nema sumnje u to", kazao je ta talkSport referirajući se na polufinale SP-a u Rusiji kada su Vatreni slavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'UVIJEK SAM MU SE DIVIO' /

Zvijezda Engleske priznala da mu je Modrić idol i da je kopirao sve njegove poteze

Image
'UVIJEK SAM MU SE DIVIO' /

Zvijezda Engleske priznala da mu je Modrić idol i da je kopirao sve njegove poteze

"Najveća opasnost? Teško je izdvojiti jednog igrača kad imaju toliko puno sjajnih, talentiranih igrača i mladih koji su željni uspjeha i bit će jako opasni na ovom Euru. Za mene je Engleska jedan od favorita prvenstva. Pogotovo je igraju doma. To im je prednost, nije velika ali jeste jer neće biti gostujućih navijača. Zato mislim da su sigurno jedan od favorita", kazao je te je upitan o onoj utakmici od prije tri godine kada je Mario Mandžukić golom u sudačkoj nadoknadi odveo Hrvatsku u finale SP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O utakmici

"Još uvijek se sjećam puno stvari s te utakmice. Engleska je bolje počela, zabili su na početku u stvorili više šansi, ali ih nije iskoristila. Kako je vrijeme prolazilo mi smo se dizali i bili bolji od Engleza. Dominirali smo u svakom aspektu u drugom poluvremenu i produžecima. Pokazali smo veliki karakter u ranijim utakmicama koje smo nakon produžetaka pobijedili na penale. Našu kvalitetu i karakter pokazali smo se i kad smo se vratili protiv Engleske. Imali su tada jako dobru momčad i svjetlu budućnost pred njima. U toj smo utakmici bili bolji i zasluženo prošli dalje", poručio je kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na činjenicu da Hrvatska nije jedan od favorita unatoč kvaliteti koju posjeduje.

"Naša je sudbina da nas svi podcjenjuju prije velikih turnira, ali nas ne zamara to što nas ljudi ne vide kao favorite. Tu smo i borit ćemo se i dati sve od sebe kao i uvijek kad igramo za Hrvatsku. Vidjet ćemo koliko daleko možemo doći. Nismo ista momčad kao u Rusiji, neki igrači su otišli, a neki mladi su došli pa treba vremena kako bio sve sjelo na mjesto. I dalje smo opasni za sve. Mislim da se nitko ne veseli igranju protiv nas", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo