OLMO UOČI HRVATSKE / 'Modrić i Kovačić su odlični, ali istaknuo bih jednog drugog igrača, on je najjači na velikim utakmicama'

Image
Foto: Profimedia

Olmo je vezan za Hrvatsku jer je svoje najvažnije razvojne igračke godine proveo u Dinamu

26.6.2021.
12:57
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija igra protiv Španjolske u osmini finala Europskog prvenstva. Vatreni će u ponedjeljak od 18 sati igrati u Kopenhagenu.

Uoči utakmice Španjolske i Hrvatske na konferenciji za medije pojavio se nekadašnji igrač Dinama, a današnji španjolski reprezentativac Dani Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olmo je vezan za Hrvatsku jer je svoje najvažnije razvojne igračke godine proveo u Dinamu. Došao je još kao srednjoškolac u Zagreb iz Barcelone, a pokazalo se to kao ključna odluka u njegovoj karijeri,

Image
TAJNO ORUŽJE HRVATSKE /

Otkriven plan za Španjolce: 'Mislim da smo u tome jači od njih, posebno smo radili na treninzima...'

Image
TAJNO ORUŽJE HRVATSKE /

Otkriven plan za Španjolce: 'Mislim da smo u tome jači od njih, posebno smo radili na treninzima...'

'Petković se istakne u velikim utakmicama'

"Svi znamo kako je jaka Hrvatska, znamo što su napravili, trebali su pobijediti zadnju utakmicu i to su napravili. Trebamo paziti na sve što rade kao ekipa, imaju oni jako dobre igrače, ali mislim da su najjači kao cjelina, Imaju odlične igrače kao što su Modrić i Kovačić, ali, kad bih morao istaknuti nekoga, to bi bio Petković koji se istakne u velikim utakmicama", rekao je Olmo koji je na hrvatskom odgovarao na pitanja naših novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobio je brojne poruke iz Hrvatske kad je bilo jasno da će igrati Hrvatska i Španjolska u osmini finala.

"Puno mi je ljudi poslalo poruke, naravno da sam sretan zbog toga, svi su mi poželjeli sreću, samo da ne dobijem utakmicu u ponedjeljak, ali ja se samo smijem na to. Ako zabijem gol, mislim da ću slaviti. Dobar je to osjećaj", rekao je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam se s Livijem i Gvardiolom, sretan sam što ćemo se opet vidjeti. Znamo se jako dobro, Livija znam jako dobro, ali se nadam da ću mu zabiti. U Dinamu sam bio pet i pol godina. Puno je to vremena i uspomena, ali uvijek ću pamtiti prvi gol Hajduku u derbiju i prvu utakmicu u Ligi prvaka. To će uvijek biti sa mnom", zaključio je Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo