Play ponuda

OLMO UOČI HRVATSKE / 'Modrić i Kovačić su odlični, ali istaknuo bih jednog drugog igrača, on je najjači na velikim utakmicama'

Image
Foto: Profimedia

Olmo je vezan za Hrvatsku jer je svoje najvažnije razvojne igračke godine proveo u Dinamu

26.6.2021.
12:57
Profimedia
Play ponuda

Hrvatska nogometna reprezentacija igra protiv Španjolske u osmini finala Europskog prvenstva. Vatreni će u ponedjeljak od 18 sati igrati u Kopenhagenu.

Uoči utakmice Španjolske i Hrvatske na konferenciji za medije pojavio se nekadašnji igrač Dinama, a današnji španjolski reprezentativac Dani Olmo.

Olmo je vezan za Hrvatsku jer je svoje najvažnije razvojne igračke godine proveo u Dinamu. Došao je još kao srednjoškolac u Zagreb iz Barcelone, a pokazalo se to kao ključna odluka u njegovoj karijeri,

Image
TAJNO ORUŽJE HRVATSKE /

Otkriven plan za Španjolce: 'Mislim da smo u tome jači od njih, posebno smo radili na treninzima...'

Image
TAJNO ORUŽJE HRVATSKE /

Otkriven plan za Španjolce: 'Mislim da smo u tome jači od njih, posebno smo radili na treninzima...'

'Petković se istakne u velikim utakmicama'

"Svi znamo kako je jaka Hrvatska, znamo što su napravili, trebali su pobijediti zadnju utakmicu i to su napravili. Trebamo paziti na sve što rade kao ekipa, imaju oni jako dobre igrače, ali mislim da su najjači kao cjelina, Imaju odlične igrače kao što su Modrić i Kovačić, ali, kad bih morao istaknuti nekoga, to bi bio Petković koji se istakne u velikim utakmicama", rekao je Olmo koji je na hrvatskom odgovarao na pitanja naših novinara.

Dobio je brojne poruke iz Hrvatske kad je bilo jasno da će igrati Hrvatska i Španjolska u osmini finala.

"Puno mi je ljudi poslalo poruke, naravno da sam sretan zbog toga, svi su mi poželjeli sreću, samo da ne dobijem utakmicu u ponedjeljak, ali ja se samo smijem na to. Ako zabijem gol, mislim da ću slaviti. Dobar je to osjećaj", rekao je Olmo.

"Čuo sam se s Livijem i Gvardiolom, sretan sam što ćemo se opet vidjeti. Znamo se jako dobro, Livija znam jako dobro, ali se nadam da ću mu zabiti. U Dinamu sam bio pet i pol godina. Puno je to vremena i uspomena, ali uvijek ću pamtiti prvi gol Hajduku u derbiju i prvu utakmicu u Ligi prvaka. To će uvijek biti sa mnom", zaključio je Španjolac.

Play ponuda
Play ponuda