TAJNO ORUŽJE HRVATSKE /

Otkriven plan za Španjolce: 'Mislim da smo u tome jači od njih, posebno smo radili na treninzima...'

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Ćaletu-Cara raduje i što će Hrvatsku opet pratiti navijači s tribina

26.6.2021.
11:47
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija igra protiv Španjolske u osmini finala Europskog prvenstva. Vatreni će u ponedjeljak od 18 sati igrati u Kopenhagenu.

Pred novinare su u subotu ujutro stali pomoćni trener hrvatske reprezentacije Ivica Olić te stoper Duje Ćaleta-Car, koji će vjerojatno nastupiti u prvoj postavi protiv Španjolske jer je Dejan Lovren suspendiran zbog žutih kartona. Stoper Vatrenih osvrnuo se na igru hrvatske obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo bolje, ima prostora za napredak, primili smo glupe golove na koje smo mogli bolje reagirati. radimo na treningu neke stvari i nadamo se da će biti bolje protiv Španjolske i da ćemo zadržati praznu mrežu."

'Imamo prednost u prekidima'

Govorio je i o napadačkom dijelu te prednosti Hrvatske u prekidima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da imamo prednost u prekidima zbog naše visine. Kornere smo vježbali na treninzima, izbornik dosta drži do toga. Možemo im tako zadati puno problema. Prošlu utakmicu smo zabili nakon kornera. Nadam se da to možemo iskoristiti", rekao je Ćaleta-Car pa dodao:

"Španjolci vole taj posjed i to forsiraju. Imali su malo poteškoća ove prve dvije utakmice. Imaju problema u prvih pola sata kad ne krenu dobro. Njima ne paše to što mi možemo uzeti loptu. Moramo napraviti presing na njih, a to je segment koji oni ne vole. Oni su drugačija momčad nego prije, nemaju neku veliku zvijezdu. Gledao sam Morena na Maksimiru, Morata je tu, a jako mi se sviđa i mladi Pedri."

Image
PRIPREME ZA ŠPANJOLCE /

Nevjerojatan detalj na treningu Vatrenih, pa što će svijet reći kad ovo vidi?

Image
PRIPREME ZA ŠPANJOLCE /

Nevjerojatan detalj na treningu Vatrenih, pa što će svijet reći kad ovo vidi?

Konačno stiže veći broj navijača

Raduje ga što će Hrvatsku opet pratiti navijači s tribina.

"Napokon više da su naši navijači s nama. u prve tri utakmice bilo ih je malo i drago nam je da će biti s nama. Nadamo se da će nam naši navijači pomoći da prođemo ovu stepenicu, najtežu dosad."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je jedna od najvažnijih utakmica u mojoj karijeri, ali i karijerama dosta suigrača. Nikad nisam igrao takvu utakmicu. Uz Englesku, ovo je jedna od meni najvažnijih utakmica", zaključio je stoper Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo