POSTAVILI SMO 5 PITANJA / Hoće li poskupjeti godišnje za Dinamo i kad kreće prodaja, što je sa Šotičekom? 'Aktivni smo na tržištu'

Postavili smo Jakiroviću danas 4 pitanja i jedno Marku Bošniru, PR-u kluba o godišnjim ulaznicama, a to pitanje zanima ovih dana čitav plavi navijački puk

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

1.7.2024.
15:19
VOYO logo

Dinamo je počeo s pripremama za novu sezonu, a Sergej Jakirović danas je u Maksimiru okupio svoje igrače s kojima će do 8. srpnja trenirati u Zagrebu. Sve je strateg Dinama otkrio novinarima na pressici u Maksimiru.

Image
RUKAVICE IZ FRANCUSKE /

Dinamo objavio dolazak novog golmana i novog generalnog sponzora

Image
RUKAVICE IZ FRANCUSKE /

Dinamo objavio dolazak novog golmana i novog generalnog sponzora

Jakirović je u uvodnoj riječi otkrio kakvi su planovi kluba glede priprema u Austriji. Jakir momčad vodi na pripreme u austrijski Bad Radkersburg, a dinamovci će se na samoj granici Austrije i Slovenije zadržati do 17. srpnja, tamo odigrati i tri utakmice. Zagrebački plavi, ti dečki pravi, sučelit će se s CSKA-om 1948 iz Sofije, Bešiktašom i Krivbasom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to prave provjere koje će Jakiroviću dati odgovore na neka pitanja, u kojima će mladi i neki novi igrači imati šansu za dokazivanjem.

Bili smo na pressici i Jakiroviću postavili 4 pitanja, a jedno je bilo upućeno PR-u kluba Marku Bošniru oko godišnjih ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, postavili smo sljedeća pitanja Jakiroviću: Što je sa Šotičekom, je li pet tjedana odmora previše odmora ili taman, jer se znaju igrači onda previše opustiti, pa im treba da se zalaufaju? Četvrto pitanje je glasilo - gleda li Dinamo, prati li malo ponovne senzacionalističke najave s Poljuda glede pojačanja, a peto pitanje upućeno Jakiroviću bilo je o novom golmanskom pojačanju Ivanu Filipoviću.

"Spominje se puno imena. Ponekad i ja saznam od vas novinara tko dolazi u Dinamo. To mi je najjača fora od svega. Znam da je ovaj period vama dosadan. Sva sreća da je Euro. Da nije Euro, bilo bi tu još svakakvih imena, je l' tako. Aktivni smo na tržištu, samo ću tako reći."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Bošnir je na o pitanju koje ovih dana zanima sve navijače Dinama, o godišnjim ulaznicama, rekao:

"Sve informacije vezane za godišnje ulaznice iskomunicirat ćemo ovaj tjedan, a dobit ćete i poziv. Mislim da ćemo u srijedu imati press konferenciju baš na tu temu, pa ćemo sve onda objasniti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što nam je još rekao Jakirović, što smo iz stratega Plavih uspjeli izvući, pogledajte u priloženom videu gore.

POGLEDAJTE VIDEO: Jakirović je izašao pred novinare povodom početka priprema. Čitavu pressicu pogledajte u videu dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo