RUKAVICE IZ FRANCUSKE / Dinamo objavio dolazak novog golmana i novog generalnog sponzora

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

'Iznimno mi je drago i počašćen sam što mi je Dinamo pružio priliku da postanem dio njihove momčadi'

1.7.2024.
12:27
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je objavio potpis novog golmana. U novoj sezoni dolazi dosadašnji čuvar mreže francuskog drugoligaša Parisa, 29-godišnji Ivan Filipović.

Image
PREGOVORI NISU USPJELI /

Preskup za Dinamove mogućnosti: Vidović se vraća u Njemačku

Image
PREGOVORI NISU USPJELI /

Preskup za Dinamove mogućnosti: Vidović se vraća u Njemačku

Nakon tri pariške godine vraća se u Hrvatsku, potpisao je ugovor s maksimirskim klubom i priključit će se momčadi i treneru Sergeju Jakiroviću na samom početku priprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filipović će u Dinamu naići i na neke stare znance – suigrači u Lokomotivi bili su mu Danijel Zagorac i Dino Perić, a u Parisu Maxime Bernauer. Svojedobno je bio u kadru U-19 i U-21 reprezentacije kad su u sastavu bili i Josip Mišić, Dino Perić i Marko Rog. Za Sesvete je nastupao dok je momčad vodio glavni trener Sergej Jakirović.

"Iznimno mi je drago i počašćen sam što mi je Dinamo pružio priliku da postanem dio njihove momčadi. Radi se o najvećem i najuspješnijem hrvatskom klubu, a količina nogometnog talenta i znanja prisutnog u njihovoj svlačionici nešto je što samo po sebi predstavlja ogroman motiv da svakodnevno radim na sebi i iz dana u dan pokušavam biti sve bolji. Navijačima mogu obećati da ću na svakom treningu davati sve od sebe, a kad se pruži prilika, pokušat ću je objeručke zgrabiti i na taj način dokazati klubu da mi je s razlogom ukazao povjerenje"., rekao je Filipović za klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi generalni sponzor

Dinamo je objavio i početak suradnje s novim generalnim sponzorom Favbet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj ugovor o sponzorstvu, koji je stupio na snagu 1. srpnja 2024. godine, predstavlja važan korak za naš klub, donoseći nove mogućnosti za razvoj i unapređenje kako sportskih tako i poslovnih aktivnosti", stoji na stranicama kluba.

"S ponosom započinjemo novo partnerstvo izgrađenoj na snažnoj viziji i zajedničkim vrijednostima. Kao jedan od glavnih sponzora velikana ukrajinskog nogometa, predani smo s jednako želje i truda podržati i Dinamo. Zahvaljujem se predsjedniku Velimiru Zajecu na ovoj prilici te se iznimno radujemo doprinijeti i biti dio Dinamovog uspjeha u budućnosti", rekao je vlasnik Favbeta, Andrii Matiukha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izuzetno smo ponosni što smo postigli dogovor s FavBetom. Ova suradnja nije samo sponzorski ugovor, već partnerstvo koje će nam pomoći da unaprijedimo sve segmente našeg kluba. Vjerujem da ćemo zajedničkim snagama ostvariti značajne uspjehe i postaviti nove standarde u hrvatskom nogometu. Naš cilj je uvijek bio biti lider, ne samo na terenu, već i u svim aspektima poslovanja, a uz podršku FavBeta sigurni smo da ćemo to i ostvariti", dodao je predsjednik Dinama, Velimir Zajec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo