Sylvinho odlučio /

Albanija objavila popis za EURO: Protiv Vatrenih će u Njemačkoj zaigrati i jedan Dinamovac

Image
Foto: Profimedia

Na popisu se očekivao i Lokomotivin stoper Jon Mersinaj, no na kraju za njega ipak nije bilo mjesta

28.5.2024.
11:57
Profimedia
VOYO logo

Popise za Europsko prvenstvo u Njemačkoj već su objavile Španjolska i Italija, a red je došao i na Albaniju koja će s Hrvatskom snage odmjeriti 19. lipnja u Hamburgu na Volksparkstadionu.

Image
RASPORED /

Kada i gdje Hrvatska igra utakmice na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj

Image
RASPORED /

Kada i gdje Hrvatska igra utakmice na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj

Albanski izbornik Sylvinho objavio je prošireni popis s 27 igrača što znači da jedan od njih kasnije otpada i neće zaigrati na Euru. Kao jedno od imena na popisu je i Dinamov krilni igrač Arbër Hoxha koji je za reprezentaciju Albanije debitirao ovog proljeća. U domaćim natjecanjima i Konferencijskoj ligi, Hoxha je strijelac bio osam puta. Na popisu se očekivao i Lokomotivin stoper Jon Mersinaj, no na kraju za njega ipak nije bilo mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspored utakmica Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj 2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: Etrit Berisha(Empoli), Elhan Kastrati (Cittadella), Simon Simoni (Eintracht Frankfurt) i Thomas Strakosha (Brentford).

Braniči: Naser Aliji (Voluntari), Arlind Ajeti (Cluj), Ivan Balliu (Rayo Vallecano), Berat Gjimshiti (Atalanta), Elseid Hysaj (Lazio), Ardian Ismajli (Empoli), Marash Kumbulla (Sassuolo), Enea Mihaj (Famaliçao) i Mario Mitaj (Lokomotiv Moskva).

Veznjaci: Amir Abrashi (Grasshoppers), Kristjan Asllani (Inter), Nedim Bajrami (Sassuolo), Medon Berisha, Ylber Ramadani (oba Lecce), Klaus Gjasula (Darmstadt), Qazim Laçi (Sparta Prag) i Ernest Muçi (Beşiktaş).

Braniči: Arbër Hoxha (Dinamo Zagreb), Jasir Asani (Gwangju), Armando Broja (Fulham), Mirlind Daku (Rubin), Rey Manaj (Sivasspor) i Taulant Seferi (Baniyas).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo