prkosni argentinac / Enrique htio zamijeniti Messija, ovaj glatko odbio

Image

Nesvakidašnja situacija dogodila se u susretu Barcelone i Eibara. Pri sigurnom vodstvu Katalonaca od 3-0, Luis Enrique je pozvao Messija kojeg je trebao zamijeniti već zagrijani i spremni Munir, no Argentinac je glatko odbio taj zahtjev svog trenera.

20.10.2014.
10:13
VOYO logo

Neobična situacija dogodila se usred utakmice Barcelone i Eibara u osmom kolu španjolske Primere.

Pri sigurnom vodstvu katalonske momčadi od 3-0, trener Luis Enrique pripremio je uz aut-liniju Munira, koji je trebao zamijeniti Messija koji je tek postigao treći pogodak svoje momčadi, no Argentinac je glatko odbio zahtjev svog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamere su snimile Enriquea koji je još nekoliko puta zazivao Messija, no Argentinac mu je samo pokazao ruku s palcom prema gore, davši mu do znanja da želi igrati do kraja, a igru je umjesto njega na kraju napustio Neymar.

Ne zaboravimo, Messi se upravo pogotkom protiv Eibara na toj utakmici izjednačio s Telmom Zarrom kao najbolji strijelac Primere u povijesti, pa je moguće kako je u preostalih 15-ak minuta utakmice htio prestići taj rekord, u kojem slučaju bi mu, uoči početka idućeg susreta protiv najomraženijeg rivala Reala na Santiago Bernabeu morala biti održana posebna ceremonija i odano priznanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi ipak do kraja susreta nije uspio ponovno zatresti mrežu, no upravo zato mu se otvara prilika da u idućem kolu postane najbolji strijelac Primere i upiše se u povijest, a naravno da bi poseban gušt Argentincu bio učiniti to protiv najomraženijeg rivala, i to na njihovom terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo