POLITIČKE PORUKE I ALKOHOL / Englezi tvrde da je Vida opet u problemima: FIFA je otvorila istragu zbog nove snimke

Image
Foto: Frank Hoermann/DPA/PIXSELL

Osim pokliča ''slava Ukrajini'', ugledni BBC spominje i Vidine riječi ''Beograd gori''

10.7.2018.
17:34
Frank Hoermann/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je zbog snimke u kojoj poručuje "Slava Ukrajini" zaradio opomenu, BBC piše da Fifa istražuje novu snimku u kojoj Domagoj Vida pozdravlja Ukrajinu i pjeva s Ivicom Olićem.

>> Vida otkrio da je razmišljao pucati panenku: 'Dovoljno sam lud za takvu ekshibiciju'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka je vjerojatno nastala iste večeri, nakon pobjede protiv Rusije u četvrtfinalu i Vida je zbog nje već dobio opomenu, a Ognjen Vukojević je napustio reprezentaciju. Jedino što je novo na snimci je da je uz Vidu Olić, a ne Vukojević.

"Ajmo, kafano, plaćam kad dolazim. Slava Ukrajini! Kafana Beograd u Kijevu, tamo smo palili. Kafana je moja sudbina, ona me je sebi uzela", pjeva Domagoj Vida i otpija gutljaj, dok je uz njega Ivica Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Zbog videa na društvenim mrežama Vukojević izbačen iz stožera: 'Ne želim biti teret reprezentaciji' 

Osim već spomenutog pokliča ''slava Ukrajini'', ugledni BBC se malo zaletio te spomenuo Vidine riječi ''Beograd gori''. Nisu provjerili pisanja hrvatskih i srpskih medija kako se radi o poznatoj pizzeriji ''Beograd'' u Kijevu koju vodi Vidin prijatelj kojem se i obraća u snimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BBC piše kako je FIFA odgovorila da će provjeriti i tu snimku, no zasad službenih informacija o pokretanju novog disciplinskog postupka još nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo