INTERVJU ZA BiH MEDIJE

EMOTIVNI SRNA ZAPLAKAO PRED KAMERAMA: ‘Zbog oca sam uspio, jako mi nedostaje’

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna dao je intervju za ekskluzivno izdanje emisije ‘Interview20’ BHT1 televizije.

Posebno je emotivan bio trenutak u kojem se prisjetio oca Uzeira, koji je preminuo ovog ljeta. Srna je tada s reprezentacijom bio na Europskom prvenstvu, ali je napustio kamp zbog obiteljske tragedije. Potom se vratio u Francusku da bi predvodio Vatrene na utakmici sa Češkom. Njegove suze za vrijeme intoniranje himne obišle su svijet.

“Bio je veliki čovjek. Imao je dvije ljubavi, Bosnu i Hrvatsku. Koliko je god bio ponasan na mene i hrvatsku reprezentaciju, toliko mu je žao bilo kad BiH izgubi. Imao je posebnu ljubav za Bosnu. Znam da je sretan što dajem ovaj intervju i pričam neke stvari koje možda nekom drugom ne bih rekao”, izjavio je Srna.

Dodao je i kako mu je otac imao presudnu ulogu u karijeri.

“Kad sam vidio što je sve radio, odricao se i kakav je život imao… Nije bilo druge varijante, za mene je bio samo jedan put, a to je uspjeh”, poručio je Srna.

Progovorio je i o hrvatskoj reprezentaciji i Šahtaru, ali i trenerskoj karijeri nakon igračke.

“Sve ide svojim tijekom. Moram se pripremiti za budućnost. Ako se mislim baviti nečim to će biti samo u sferi nogometa. Moja budućnost će biti vezana uz nogomet sigurno. Bih li prihvatio poziv da postanem izbornik BiH? Naravno”, poručio je bivši hrvatski kapetan.

Povratak na Net.hr