Edi Grant je partizanovac (VIDEO)

Poznati pevač posetio voljeni klub

27.6.2013.
16:35
VOYO logo

Legendarni rege muzičar Edi Grant posetio je danas fudbalski klub Partizan i otkrio da se 1999. godine, na meču sa hrvatskom Rijekom, na prvi pogled zaljubio u beogradske crno-bele.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Volim da igram fudbal i pratim ga stalno. Kada sam prvi put bio na utakmici u Beogradu, Partizan je igrao kvalifikacije za Ligu šampiona. Bila je veoma uzbudljiva utakmica, a navijači su na mene ostavili sjajan utisak. U životu sam odgledao hiljade fudbalskih mečeva, ali retko koji sam zapamtio kao taj. Zbog te utakmice sa Rijekom sam ostavio srce u ovom klubu - kazao je Grant novinarima na stadionu Humskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/JfXnitU_Akk Pomenuti meč Partizana i Rijeke, odigran u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, završen je trijumfom crno-belih od 3:1.

Grant je istakao da uglavnom prati šta se dešava u srpskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Trenutno živim na Barbadosu. Tamo nemam baš mnogo informacija o srpskom fudbalu, ali znam da će ove sezone biti velika borba, postoji veliki rivalitet u srpskom fudbalu. Oba tima sada imaju po 25 šampionskih titula, ali verujem da će Partizan sledeće godine biti uspešniji - poručio je on.

Ipak, on je naveo da u ovoj generaciji Partizana ima igrača koji mu se najviše dopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Partizan ima dosta mladih igrača, teško mi je da naučim prezimena, znam Aleksandra.... Mitrovića. Da, to je taj. Ako naučim prezimena vaših igrača, zaboraviću tekstove pesama - kazao je, uz osmeh, Grant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo