NAPADAČ WOLFSBURGA PRVI PUT U SPLITU / Džeko: Volio bih da je Hajduk pobijedio

Image

"Nadam se da ću imati priliku još ponekad doći ovdje i to kada Hajduk bude uzimao neku titulu", rekao je reprezentativac BiH.

29.5.2009.
8:19
VOYO logo

Nesretnom porazu Hajduka u finalu Kupa od Dinama na jedanaesterce svjedočio je i golgeter njemačkog prvaka Wolfsburga Edin Džeko. U Split je došao prvi put i to na poziv bh. reprezentativnog kolege Senijada Ibričića. Samim time njegove simpatije bile su na strani Hajduka, piše Slobodna Dalmacija.

"Volio bih da je Hajduk pobijedio zbog svog prijatelja Ibričića. On me je i pozvao na ovu utakmicu, sredio nam je ulaznice i rado smo došli", rekao je golgeter Wolfsburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na važnost utakmice i ranije priče, očekivao je više navijača "Bilih" na tribinama poljudske ljepotice. "Moram priznati da sam očekivao veći broj gledatelja. Izgleda da nisu svi u Splitu vjerovali da će Hajduk uspjeti zabiti tri pogotka u uzvratu. Atmosfera je bila dobra za ovoliki broj ljudi".

Prvi put je posjetio grad pod Marjanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo mi je prvi put, nadam se da ću imati priliku još ponekad doći ovdje i to kada Hajduk bude uzimao neku titulu. Dobro smo se zabavili, žao mi je samo, eto, rezultata", rekao je Džeko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo