Džajić: Nova podmetanja i laži me neće oterati iz Zvezde

Prvi čovek kluba demantuje da duguje pola miliona evra

21.4.2013.
14:44
VOYO logo

Predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić oglasio se povodom optužbi suvlasnika građevinske firme "Tehnograf" Milana Đuričića da mu duguje pola miliona evra.

- Povodom natpisa u dnevnom listu "Kurir" od dana 20.04.2013. godine, a u svojstvu predsednika kluba i svoje lično ime izjavljujem da nikada nikakve naloge za pozajmice nisam davao i smatram da se ponovo radi o orkestriranoj hajci blaćenja mog imena i pokušaja iznude novca, moguće od strane istih struktura. Razmisliću koje ću mere preduzeti ali neke sigurno hoću. Ovakve i slične laži neće me sprečiti da funkciju predsednika kluba obavljam časno i savesno, kao i do sada - naveo je Džajić na sajtu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je dodao da ga ovakvi napisi i pritisci neće navesti da napusti čelno mesto kluba sa "Marakane". - Ovakve neistine me neće naterati da ispunjavam nečije ambicije i zadovoljavam finansijske interese. Neće me naterati ni da napustim mesto predsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda i odem iz srpskog fudbala. Već sam doživeo da svaki napredak Crvene zvezde i moj doprinos srpskom fudbalu izazivaju napade zasnovane na lažima od onih koji su odlivanjem novca iz Crvene zvezde doveli i srpski fudbal u ovakvo, loše, stanje - smatra Džajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo