NJEGA SE ČEKALO / Duvnjak: Ne želimo se bahatiti, ali možemo daleko

Rukometaši kreću na drugi dio priprema. I to pojačani ponajboljim rukometašem svijeta, Domagojem Duvnjakom koji se priključio momčadi. Kauboji će idućih dana u Umagu brusiti formu za nadolazeće svjetsko prvenstvo, a odmorni Duvnjak kaže - ne želimo se bahatiti, ali možemo daleko.

2.1.2015.
20:36
VOYO logo

Njega se čekalo. Jedan od najboljih na svijetu, konačno s ekipom u punom pogonu. U Umagu ga čeka dril za Katar, ali Duvnjak je spreman.

"Odmorio sam se. Ja sam odigrao 26.12. zadnju utakmicu tako da to je već šesti dan bez utakmice. Stigao sam se odmoriti i napuniti baterije za nove pobjede", jasan je Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjede bi Hrvati trebali nizati. Na prošlom svjetskom prvenstvu u Španjolskoj su uzeli broncu. Pa iako se i ponovno vide među četvero najboljih, o tome ne žele javno.

"Očekujem da prođemo taj prvi krug, ne želimo se nekakvim izjavama bahatiti. Ne znam, vidjet ćemo. Nadam se da će biti i više od toga", skromno će najbolji hrvatski rukometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A na ljeto bi Duvnjak ponovno mogao surađivati s IvanomBalićem koji postaje koordinator za muških rukomet. Nakon svih trzavica s njim, i Goluža je sretan.

"Super. Prezadovoljan sam, jedva čekam suradnju. To je jedna priča koja je kod nas već jedno 2-3 godine i zna se, to mjesto njemu pripada, to je on zaslužio", izjavio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je drago to. Nisam se još ni stigao čuti s njim, ali sigurno da jedna takva igračina i zvijezda zaslužuje mjesto u hrvatskom rukometu", oduševljeno kaže Duvnjak.

Možda slično mjesto jednom dočeka i Duvnjaka. Ali prvo, Katar – show usred pustinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da će biti jedno spektakularno svjetsko prvenstvo!", uvjeren je Duvnjak.

Na koje Hrvatska kreće za točno dva tjedna. S Duvnjakom kao vođom, uživo na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo