spremni za četvrtfinale / Državni vrh bit će uz Vatrene u Sočiju, predsjednica i ministar financija poručuju: 'Nećemo štedjeti glasnice!'

Polufinalu nakon večerašnjeg sraza s Rusijom se nada ministar Marić, kao i predsjednica. Ne brine ih snažna ruska podrška s tribina

7.7.2018.
19:17
VOYO logo

Predsjednica Republike, zajedno s petstotinjak navijača, otputovala je jutros u Rusiju. U rasprodanim čarter letovima Vatrenima stiže najveća podrška - ona njihovih obitelji. 

Uz to, na tribinama stadiona Fišt u Sočiju, glasno će navijati bivši nogometni reprezentativci, ugledni liječnici, ministar financija, ali i sudac Turudić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kockasto ludilo zavladalo je Tuđmanom u 7 ujutro! No, prije leta -  prognoza. 

Nešto važnije od najvažnije sporedne stvari na svijetu - obitelj. Podrška supruge i djece stiže kapetanu, ali i Mateu Kovačiću. Glasno će navijati supruga Izabel. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo pobjeda", kratko je poručila Izabel.  

Uz obitelji, 500-injak ljudi ukrcalo se jutros na rasprodane čarter letove. Među njima i predsjednik najvećeg suda u Hrvatskoj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih da zabije Perišić, mislim da je malo dužan ostao, dobro igra, ali neće ga malo gol. Volio bih da on bude taj", poručio je Ivan Turudić, predsjednik Županijskog suda u Zagrebu.

Put Rusije je krenuo i predsjednik Svjetske organizacije Roma. Ponio je i darove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vladimir Putin dobiva romovnicu, najveće priznanje. Predsjednik FIFA-e od danas isto Rom i naša predsjednica Kolinda", rekao je Toti Dedić, predsjednik Svjetske organizacije Roma.  

Uz gradonačelnike i liječnike, na aerodromu su se mogli vidjeti i bivši reprezentativci. Puno taktiziranja i nerviranja predviđa Igor Štimac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo i uživo nadam se svjedočit još jednom novom velikom uspjehu hrvatske reprezentacije i plasmanu u polufinale", poručuje bivši reprezentativac.

Polufinalu se nada ministar Marić, kao i predsjednica. Ne brine ih snažna ruska podrška s tribina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Domaćini su, ima ih puno. Sigurno da će imati. Mi koji idemo tamo, nećemo štediti glasnice, tak da dat ćemo sve od sebe da podržimo glasnice", kaže Zdravko Marić, ministar financija.

"To će biti dodatni igrač, publika. Očekujem da će to biti jedno veliko grotlo, ali nećemo se dati", odlučna je predsjednica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš Marko Vargek javio se uživo u emisiju ispred Fan zone u Sočiju, a kakva je ondje atmosfera, najbolje je da provjerite u priloženom videozapisu. 

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo