88 dana u komi / Dramatična poruka Schumijevih liječnika: 'Pripremite se na najgore'

Image
Foto: AP

Nekadašnji glavni liječnik Formule 1, Gary Harstein, upozorio je Schumacherove bližnje i obožavatelje da su male šanse da će se sedmerostruki prvak Formule 1 ikada oporaviti.

26.3.2014.
10:49
AP
VOYO logo

Sedmerostruki prvak Formule 1 Michael Schumacher leži u komi 88 dana od nesreće koja se dogodila na skijanju u francuskim Alpama. Iako ga postupno bude, stanje i dalje nije dobro, a posljednje vijesti iz bolnice u Grenobleu ne ulijevaju optimizam.

Nekadašnji glavni liječnik Formule 1, Gary Harstein, upozorio je Schumacherove bližnje i obožavatelje da moraju pripremiti 'za najgore' vijesti.

"Sve je manje nade da će Schumacher izaći iz vegetativnog stanja. Što je duže u komi, veća je vjerojatnost da će, ako izađe, posljedice biti jako teške", rekao je Hartstein i dodao kako nakon godinu dana kome pacijenti često imaju najviše nekoliko godina života. Potom najčešće umiru od urinarnih ili respiratornih infekcija.

Schumacher je u komi izgubio čak 20 kilograma, spao je na samo 55 i Hartstein smatra kako su jako male šanse da će se ikada oporaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo