DJEČJA ZNATIŽELJA: / Ovo je zasigurno najneobičniji intervju Lea Messija u karijeri

Image

Leo Messi meta je brojnih novinara koje, uglavnom, uspješno izbjegava.

1.2.2016.
13:00
VOYO logo

Messi je u Barcelonu stigao sa 13 godina, a u La Masiji su mu generacija bili Cesc Fabregas i Gerard Pique. Znatiželjni mladi nogometaši dobili su priliku družiti se sa svojim idolom i pitati ga što god požele.

'Ne znam kako sam naučio igrati nogomet'

Leo koji rastom i nije puno viši od najstarijih dječaka s kojima se družio u Barceloninoj nogometnoj školi, otkrio je kako pet Zlatnih lopti pažljivo čuva u posebnoj sobi u svojoj kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje tko ga je naučio igrati nogomet, Messi je odgovorio:

"Iskreno, ne znam. Počeo sam udarati loptu s 3,4 godine. Dolazim iz obitelji koja je voli nogomet. I moj stariji brat je igrao nogomet. Počeo sam vrlo brzo trenirati", kazao je Leo koji je na pitanje koliko mu je bilo teško ostaviti obitelj i prijatelje, postao vrlo emotivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisam mogao zamisliti što će mi se sve dogoditi u karijeri'

"Bilo mi je jako teško. Nisam poput ostale djece u La Masiji, imao priliku često biti sa svojom obitelji. Vidio sam ih jednom ili dvaput godišnje i to nije bilo lako izdržati", kazao je Messi koji kao dijete nije ni sanjao da je jednog dana biti najbolji na svijetu.

"Moj cilj bio je ući u prvu momčad, postati profesionalni nogometaš, ali nikad nisam mogao ni zamisliti što će se sve događati nakon toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo