sportski priznao poraz / Dinart nahvalio Hrvatsku: 'Pobijedili su jer su bili borbeniji i motiviraniji'

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Momčad francuskog izbornika ostala je bez prvog mjesta u skupini, a Dinart je nakon susreta pohvalio Hrvatsku

24.1.2019.
7:53
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija osigurala je nastup u kvalifikacijama za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine zahvaljujući 23-20 (11-11) pobjedi protiv aktualnog svjetskog prvaka Francuske u susretu posljednjeg kola skupine I drugog kruga natjecanja po skupinama.

Momčad francuskog izbornika Didiera Dinarta tako je ostala bez prvog mjesta u skupini i do finala će morati težim putem, protiv jednog od domaćina Danske

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije ovo bila naša večer, nismo bili ni blizu stopostotnog angažmana. Možda razlog leži u tome što smo prije dva dana osigurali polufinale, a Hrvatski su bili puno motiviraniji jer su mogli ostati bez Olimpijskih igara. Hrvatska je pobjedila jer je bila borbenija", kazao je Dinart nakon susreta. 

Riječi hvale za izabranike Line Červara imao je i Nedim Remili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svakom trenutku Hrvatska je bila na razini višoj od nas. Nadam se da smo sada ispucali loš dan ovdje. Bili smo nekako usporeni, možemo puno bolje i vjerujem samo da ćemo to pokazati u Hamburgu. Nije nam svejedno ući u polufinale s porazom, ali bilo bi teže izaći s porazom iz polufinala. Nismo ništa izgubili, završnica tek počinje."

Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati u RTLplay digitalnoj videoteci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo