IZVLAČENJE U NYONU / Dinamu povoljan ždrijeb

Image

Ako u 2. pretkolu prođe slovenski Koper, u 3. pretkolu Lige prvaka Dinamo će igrati pobjednikom dvoboja moldavskog Šerifa iz Kišinjeva i albanskog Dinama iz Tirane. Hajduk u 3. pretkolu Europske lige navjerojatnije dočekuje neugodne Rumunje.

16.7.2010.
10:37
VOYO logo

NYON - Hrvatski prvak Dinamo Zagreb će, ukoliko u 2. pretkolu prođe slovenski Koper, u 3. pretkolu Lige prvaka igrati s pobjednikom dvoboja moldavskog Šerifa iz Kišinjeva i albanskog Dinama iz Tirane.

Tako je odlučio ždrijeb u Nyonu, a u mogućem 3. pretkolu prvu utakmicu Dinamo igra u gostima 27. ili 28. srpnja, dok je uzvrat na Maksimiru 3. ili 4. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u prvom susretu 2. pretkola kod kuće slavio protiv Kopera s 5:1, dok je Šerif u Kišinjevu stekao prednost od 3:1. Uzvrati se igraju u utorak.

Hajduk će u 3. pretkolu Europske lige igrati s pobjednikom dvoboja Dinama iz Bukurešta i moldavske momčadi Olimpia Balti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica igra se 29. srpnja, a uzvrat je na Poljudu 5. kolovoza. S obzirom da je Dinamo Bukurešt u prvom dvoboju u Moldaviji slavio s 2:0, neugodni Rumunji će gotovo sigurno biti prvi Hajdukov protivnik u Europi.

Svoje potencijalne suparnike u 3. pretkolu saznali su i vinkovačka Cibalija i Šibenik, ukoliko prođu svoje protivnike u 2. pretkolu. Cibalia će u slučaju da eliminira Cliftonville igrati s bugarskim CSKA i to prvu utakmicu u Sofiji. Šibenik će, ako sačuva svoju prednost ostvarenu u prvom susretu protiv Anorthosis Famaguste, prvo na svom stadionu ugostiti boljega iz dvoboja belgijskog Cerle Bruggesa i finskog TPS Turkua, u kojem su Finci slavili s 1:0 u gostima u prvom srazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenčani su u prvom susretu drugog pretkola slavili u gostima kod Ciprana s 2:0, dok je Cibalia izgubila u Belfastu s 1:0. Uzvrati su u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike