DINAMOVA ZVIJEZDA PREŠLA KOD BIVŠEG TRENERA MODRIH: / 'Iznimno sam sretan što mi se otvorila ova opcija'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U samo nekoliko mjeseci ostavio je neizbrisiv trag u plavom dresu.

14.1.2019.
23:23
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Mario Budimir novi je igrač iranskog Persepolisa, objavio je Dinamo na službenoj stranici. Napadač je u ponedjeljak navečer potpisao ugovor s trofejnim iranskim klubom kojeg vodi bivši trener Modrih Branko Ivanković.

Nova prilika

"Iznimno sam sretan što mi se otvorila opcija za još jednom prilikom u karijeri. Želim se zahvaliti ljudima iz GNK Dinamo što su mi izašli u susret kako bi nastavio karijeru u Persepolisu. Proveo sam iznimnih sedam mjeseci u Maksimiru, ostvario sve klupske ciljeve i svojim bivšim suigračima želim sve najbolje u nastavku njihovog europskog puta", rekao je Budimir po potpisu ugovora za Persepolis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Persepolis' Croatian head coach Branko Ivankovic looks on prior to the AFC Champions League football match Al-Sadd (Qatar) vs Persepolis FC (Iran) at the Azadi Stadium in the Iranian capital Tehran on October 23, 2018. (Photo by ATTA KENARE / AFP)

Budimir je stigao je u Maksimir krajem prošle natjecateljske godine i u samo nekoliko mjeseci ostavio je neizbrisiv trag u plavom dresu. Njegovi golovi Hapoelu i Astani otvorili su vrata Dinamu u veliku europsku jesen koja će zlatnim slovima biti zapisana u povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo