IGRAČKA KRIŽALJKA / Dinamov trener progovorio o pojačanjima i odlascima

Branič Jeremy Taravel sigurno je novi član modre svlačionice osim ako ne padne na liječničkom pregledu. Za Beqiraja, Rukavinu ili Ademija nema konkretnih ponuda, a Sammir se mora javiti u klub ako preko zimskih praznika ne pronađe novog poslodavca.

23.12.2013.
9:49
VOYO logo

"Jeremy Taravel se treba javiti u ponedjeljak na liječnički pregled, da obavi tu fromalnost, ugovori između Lokerena i Dinama su potpisani tako da nema nikakve prepreke, osim tog liječničkog, da postane naš član", najavio je Mamić mlađi dolazak 26-godišnjeg belgijskog braniča na Maksimir.

Od najavljenih odlazaka, pogotovo onih koji su se ovih dana najviše spominjali (Fatos Beqiraj i Ante Rukavina), zasad neće biti ništa ako je vjerovati sportskom direktoru maksimirskog kluba. 

"Nemamo apsolutno nikakvih konkretnih ponuda, osim rekla-kazala telefonskih poziva ili verbalnih upita", rezolutan je bio trener Dinama dodavši da će hrvatski prvaka do ljeta najvjerojatnije otkupiti ugovor Juniora Fernandesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Sammir?

"Sammir je igrač pod ugovorom s Dinamom do ljeta. Tražio je raniji odlazak u Brazil, mi smo mu izašli u susret, dopustili smo mu i da se nešto kasnije vrati, ali ako u ovom periodu ne nađe klub, on se mora vratiti u Dinamo i odraditi ugovor do kraja", objasnio je Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo