ISMET NIJE ODUSTAO / Dinamov beskućnik ponovno se vratio u igru!

Ismet je u jednom trenutku imao sve - slavu, novac i mnogo prijatelja. širokogrudno je dijelio sve što je imao, odao se alkoholu i preko noći postao beskućnik. No smogao je snage, i s dna se ponovno vratio u igru, i sada trenira juniore u Lokomotivi.

23.10.2012.
18:15
VOYO logo

Novu 1995. godinu Ismet je dočekao bez doma, prijatelja i kune u džepu.

"Ovo su moji Sejšeli bili. Tamo sam se kupao, brijao, umivao svako jutro. Ovdje je bilo kupalište. Lagano šetalište. Tu je bilo dosta voćki koje sam ja koristio kao hranu. Bio sam na dijeti", opisuje bivši nogometaš Dinama Ismet Hadžić.

A sve je počelo kao u bajci. Početkom osamdesetih mladić iz Bosne potpisao je za zagrebački Dinamo. Dvije godine nakon toga - vrhunac! S legendarnom plavom postavom osvaja naslov prvaka bivše države.   

Dijelio je autograme i punio naslovnice. Napunio je i novčanik te odjednom postao omiljen u društvu. Posuđivao je novac na sve strane i odjednom  - bankrotirao.

"Upadnete u krizu, nitko ne vraća. Gdje god dođete udarite u vrata, zatvorena. U Dinamo se nisam htio ni javljati jer je i mene bilo sramota", iskren je nekadašnji branič maksimirskog kluba.

Malo pomalo - slavni dinamovac postao je beskućnik. Dvije je godine spavao u automobilu na ovom parkiralištu. Jezero Bundek postalo je njegov novi dom.

I onda su se ipak pojavili oni koji su u njemu prepoznali posrnulu nogometnu zvijezdu. I pružili mu novu priliku.

Ismet je danas sretan čovjek. Bivši beskućnik opet je u igri. Trenira klince u Lokomotivi, okuplja plave veterane i Dinamovcima poručuje: čuvajte se lažnih prijatelja i igrajte srcem. Samo tako ćete ponovno napuniti sramotno prazne maksimirske tribine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo