MAMIĆ BEZ KOMENTARA / Dinamo izvukao najtežeg mogućeg protivnika!

Image

Nogometaši zagrebačkog Dinama doznali su ime mogućeg suparnika u trećem pretkolu Lige prvaka - bit će to danski prvak Aalborg.

18.7.2014.
12:27
VOYO logo

Dinamo se uoči ždrijeba u Nyonu nadao Partizanu, a dobio je Aalborg, koji je prošle sezone osvojio četvrtu titulu danskog prvaka i bio je sasvim sigurno najteži mogući protivnik među nepostavljenim klubovima.

Momčad vodi Kent Nielsen i momčad je sastavljena od domaćih igrača. Trenutačno su u 'rosteru' samo dva stranca, Litavski napadač Lukas Spalvis i napadač s farskih Otoka Gilli Sorensen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener hrvatskog prvaka Zoran Mamić nije želio previše komentirati ždrijeb 3. pretkola Lige prvaka koji će 'modrima', ukoliko prođu Žalgiris, donijeti danskog prvaka Aalborg.

"Nismo odigrali još drugu utakmicu protiv Žalgirisa i maksimalno se moramo koncentrirati na taj susret, a onda ćemo razmišljati što će biti dalje. Prošlih par dana se pričalo o Partizanu, sada će svi o Aalborgu i ja to razumijem, ali zaista mi nema smisla pričati o tome kada je to sve još daleko i nismo u 3. pretkolu," kazao je Mamić dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije niti sportski niti profesionalno. Idemo odigrati Žalgiris pa ćemo onda pričati o tome što nas čeka," objasnio je trener 'Mdrih'.

Dinamo je danas na ždrijebu mogao izvući i pobjednika susreta Legia Varšava - St. Patricks, pobjednika susreta Slovana iz Bratislave i velškog TNS-a, pobjednika duela sjevernoirskog Cliftonvillea i Debrecena, te pobjednika susreta malteške Vallette i azerbajdžanskog Qarabaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Termini trećeg pretkola su 29. i 30. srpnja, te uzvrati 5. i 6. kolovoza. Prva utakmica je u danskoj, a uzvrat je u Zagrebu.

Pobjednici u 3. pretkolu ulaze u završnu rundu kvalifikacija za Ligu prvaka, dok poraženi prelaze u 'play-off' rundu Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo