MAMIĆ IZGUBIO ŽIVCE / 'Dinamo i ja krivi smo samo zato što potičemo hrvatske vrijednosti'

Image
Foto: Borna Filić/PIXSELL

Izvršni predsjednik Dinama bio je prilično dobro raspoložen sve dok nije upitan je li pošteno da umirovljenica koja prima 2.000 kuna mirovine mora izdvajati za Dinamo koji neke igrače plaća i 300.000 kuna.

7.12.2014.
15:00
Borna Filić/PIXSELL
VOYO logo

ZdravkoMamić, neformalni gazda hrvatskog nogometa, gostovao je danas u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2.

Na početku emisije Mamić je komentirao uhićenje Sinovčića i Bandića. Kaže da su i do njega  doprle informacije kako će uskoro biti uhićen i tvrdi da je teško živjeti s tim, ali i da već ima spremnu jamčevinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teoretski i praktično je moguće da me uhite poput Bandića i Sinovčića. Ali, siguran sam da sam nevin", poručuje Mamić i kaže da je žalosno da ulica tako priča.

Izvršni predsjednik Dinama bio je prilično dobro raspoložen sve dok nije upitan je li pošteno da umirovljenica koja prima 2.000 kuna mirovine mora izdvajati za Dinamo koji neke igrače plaća i 300.000 kuna mjesečno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo i ja smo krivi što potičemo sve hrvatske vrijednosti. Oni koji ruše Dinamo su antihrvatski neprijatelji, recidivisti", rekao je vidno iznervirani Mamić.

Kada je prosvjed navijača u Splitu u pitanju, Mamić smatra da je riječ o 'megamanipulaciji'. Dodao je i kako je jedno vrijeme postojala mogućnost za osnivanje regionalne lige. Na koncu je rekao kako je Dinamov konačni cilj privatizacija te kako će donirati 10.000 kuna za kampanju KolindeGrabarKitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo