TKO RADI NE BOJI SE GLADI / Dinamo i Hajduk punom parom u novu sezonu

Image

Unatoč velikoj vrućini i gužvama, tisuće Zagrepčana pohrlile su na Maksimir po ulaznice za pretkolo Lige prvaka protiv Nefčija, a Splićani su predstavili posebnu ediciju navijačkih rekvizita.

11.7.2011.
20:25
VOYO logo

Kolone ljudi pred maksimirskim blagajnama kao u stara vremena. Ni gužve ni visoke temperature nisu spriječile tisuće Zagrepčana da čekaju na svoju ulaznicu za pretkolo protiv Nefčija. Jedna ulaznica za jednu kunu i  Maksimir će vrlo vjerojatno biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Nakon godina muke, tu je i nova trava, igrači Dinama ju hvale. Nitko ne spori da Nefči u centru hrvatske metropole mora pasti.


I dok se u Makisimru spremaju za novu euro sezonu, na Poljudu je predstavljena specijalna edicija navijačkih artikala za rođendansku utakmicu s Barcelonom. Splitski bili dali su si truda te su osmislili posebne majice, kape, zastave i ostalu opremu za veliko slavlje kluba pod Marjanom.


Iako su i prije uvijek tvrdili kako su se uvijek punom parom spremali za nadolazeće sezone, ove godine su pripreme i trud doista uočljivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo