OBAVLJEN TRANSFER / Diego potpisao za Juventus

Image

Brazilac je potpisao petogodišnji ugovor, a godišnje će zarađivati 3,5 milijuna eura. Odšteta Werderu iznosi 24,4 milijuna eura.

26.5.2009.
13:27
VOYO logo

Priča oko transfera brazilskog veznjaka Diega iz Werdera u Juventus napokon je završila i brazilski reprezentativac je potpisao petogodišnji ugovor za Juve. Diego će u redovima torinske "Stare dame" zarađivati 3.5 milijuna eura godišnje, dok će njegov bivši klub dobiti 24.4 milijuna eura odštete.

"Sretan sam što je sve uspješno završilo. Nakon što sam igrao u Portugalu i Njemačkoj želio sam se okušati u Italiji. Kao klinac sam maštao kako ću igrati za neki veliki klub, a Juventus je svakako veliki," kazao je Diego, te dodao: "Ovo je bio idealan trenutak za korak naprijed. Vjerujem kako ću opravdati očekivanja čelnika kluba," kazao je Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljenje što je sve uspješno završilo nisu skrivali niti čelnici torinskog kluba.

"Diego je jedan od najboljih veznih igrača na svijetu. Iznimno je opasan pred suparničkim golom, ali i sjajno razigrava momčad. Premda ima tek 24 godine vrlo je iskusan. Načinili smo sjajan posao," kazao je generalni direktor Jean-Claude Blanc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diego je karijeru započeo u Santosu, a 2004. godine se preselio u Porto. Dvije godine kasnije stigao je u Werder za šest milijuna eura. Za brazilsku vrstu je odigrao 28 utakmica, a 2007. godine je proglašen najboljim igračem Bundeslige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo