OSIJEKU BOD PROTIV 'LOKOSA' / 'Da ovako igraju stalno, ne bi bili na dnu ljestvice'

U utakmici 20. kola Prve HNL u Osijeku su nogometaši Osijeka i Lokomotive igrali neriješeno 1:1. Poveli su gosti preko Mišića, no u nastavku je izjednačio Mandić.

14.12.2013.
20:49
VOYO logo

U utakmici 20. kola Prve HNL u Osijeku su nogometaši Osijeka i Lokomotive igrali neriješeno 1-1 (0-1). Poveli su gosti preko Mišića, no u nastavku je izjednačio Mandić.

Lokomotiva je ostala četvrta s 33 boda, a Osijek pretposljednji, 9. s 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to kvalitetna utakmica, borbena i agresivna. Obje momčadi su pokazale kvalitetnu igru tražeći pobjedu. Bodom nisam zadovoljan, no zadovoljan sam pristupom mojih igrača. Ovakve su utakmice teške i daju se vrlo lako izgubiti. Osijek je isprovocirao i zaslužio bod. Kad bi ovako igrali svaku utakmicu sigurno ne bi bili u situaciji u kakvoj su sad", smatra trener Lokomotive TomislavIvković koji je prokomentirao i derbi protiv Rijeke za kraj polusezone.

"Bit će to lijepa utakmica. Tražit ćemo pobjedu da se približimo vrhu", najavljuje Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Osijeka IvicaKulešević čestitao je svim akterima subotnjeg dvoboja.

"Dali smo sve od sebe. Nedostajalo je samo malo sportske sreće pa da našim najdražim navijačima za blagdane poklonimo tri boda. No, ova igra daje pozitivan pogled u budućnost. Vjerujem da ćemo u novu polusezonu ući bolji, hrabriji i čvršći", kaže strateg Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo