HVALA OSIJEKU I SLAVONIJI / 'Da je Vida zabio Belgiji, bili bi korak do Brazila'

Image
Foto: Pixsell

Nakon utakmice u Gradskom vrtu, u kojoj su njegovi izabranici razbili Wales, Igor Štimac pohvalio je atmosferu na tribinama, ali i svoje igrače koji su ostvarili sve dogovoreno. Žali za Vidinom prilikom u Bruxellesu.

17.10.2012.
9:11
Pixsell
VOYO logo

"U prvom redu hvala igračima i navijačima. Ovakvu smo atmosferu priželjkivali i onda dolazi do pozitivne simbioze igrača i navijača. Momci su ostvarili sve što smo se dogovorili, pa čak i više od toga. Naime, ja sam im kazao da u posljednjih 20 minuta malo uspore tempo i da igramo na kontre. No, oni su nastavili kao da je 0:0, stalno su napadali, a za to velike zasluge imaju navijači čija je fanatična podrška tjerala naše igrače da stalno idu prema naprijed. Na kraju treba reći da smo ostvarili ciljeve i da sa puno optimizma idemo u nastavak kvalifikacija", istaknuo je hrvatski izbornik.

"Hvala Osijeku, Vukovaru i Slavoniji. Stvorili smo solidnu zalihu bodova, ali idemo dalje bez ikakve euforije. Doista nema riječi da nahvali igrače za sve što su dosad ostvarili u kvalifikacijama. Da je Vida zabio onu priliku protiv Belgije u sudačkoj nadoknadi, sada smo već mogli početi planirati put u Brazil", dodao je Igor Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo fantastičnu utakmicu, zasluženo pobijedili, ali mogli smo zabiti puno više, napuniti im mrežu do vrha. No, glavno je da smo ostvarili cilj, imamo 10 bodova. I na kraju još jednom hvala navijačima. Sada idemo kroz klubove održavati visoku formu i čekati kraj ožujka i susret sa Srbijom", rekao je Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo