BOLJE NE MOŽE / Čudesna večer Maradoninog zeta

Image
Foto: PIXSELL

Najveće ovoljetno pojačanje Manchester Cityja imalo je debi iz snova. Sergio Agüero ušao je u igru nakon sat vremena igre protiv Swanseaja i do kraja utakmice zabio čak dva gola.

16.8.2011.
11:09
PIXSELL
VOYO logo

Građani su novu sezonu otvorili domaćom pobjedom (4:0) protiv novopečenog člana elitnog razreda Swanseaja, a savršeni debi u dresu Manchester Cityja imao je Sergio Kun Agüero.

Nakon što u prvom dijelu nisu uspjeli slomiti otpor Velšana, domaćini su u 57. minuti preko Edina Džeke, koji je jedan odbijanac pospremio u gostujuću mrežu, konačno došli do vodstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri minute kasnije u igru je ušao argentinski napadač Sergio Agüero koji je ovo ljeto stigao iz madridskog Atletica za 45 milijuna eura.

Maradoninom zetu je trebala samo 'sekunda' da se nađe u prvoj velikoj prilici, a već je u 68. minuti zabio i prvijenac za novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Micah Richards je ubacio s desne strane, a Argentinac je iz blizine matirao vratara Swanseaja. Samo tri minute kasnije Agüero je asistirao Davidu Silvi za novi pogodak.

I napokon, u prvoj minuti sudačke nadoknade, Agüero je još jednom stupio na scenu. Opalio je s otprilike 20-tak metra i postavio konačnih 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo