kraj veličanstvene karijere / Cro Cop za RTL Danas: 'S ljudima iz UFC-a ostajem u dobrim odnosima, no u ring se ne vraćam'

Mirko Filipović ipak nije bio dopingiran i čistog obraza završava veliku karijeru. Do obrata je došlo sinoć kada je Filipović primio pismo 'Američke antidopinške agnecije' u kojem stoji da je njegov nalaz negativan. Unatoč tome, Filipović je navijačima poručio - 'Hvala vam na podršci, ali u ring se ne vraćam'

10.1.2016.
19:11
VOYO logo

S dopisom u rukama i smiješkom na licu, Mirko Filipović dočekao je najpozitivniji negativan nalaz u životu. USADA-ino izvješće je pokazalo, Cro Cop je bio čist na zabranjeni hormon rasta.

Image
VELIKI OBRAT /

Cro Cop čist kao suza: suspenzija ipak ostaje jer je priznao uzimanje hormona rasta

Image
VELIKI OBRAT /

Cro Cop čist kao suza: suspenzija ipak ostaje jer je priznao uzimanje hormona rasta

"Rekli su da nalaze mogu očekivati najkasnije 1.12., s obzirom da je prošla i nova godina, a meni nalazi nisu stigli, ja sam prije tri dana sam kontaktirao ljude i tražio nalaz, jer ja imam pravo na to da vidim nalaz. Imam osjećaj da nisu baš s dobrom voljom to poslali", rekao je Mirko. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, dvogodišnja suspenzija ostaje na snazi. Sve zato što je Filipović sam priznao da je uzeo spornu supstancu.

"Oni se i dalje drže neke svoje priče da suspenzija ostaje temeljem nekakvog mog priznanja iako je jedina relevantna stvar nalaz testa, ja bih razumio da su oni donijeli privremenu suspenziju dok se ne vidi nalaz testa", dodao je Cro Cop. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je Filipović spreman pokrenuti i sudski spor da se suspenzija ukine, no bez obzira na sve, u kavez više ulaziti neće.

"Puno sam poziva dobio, i sinoć sam dobio puno upita hoću li nastupiti u Areni. Ne, neću nastupiti u Areni Zagreb iz razloga što moje tijelo u ovom trenutku ne bi podnijelo takve pripreme od osam tjedana", jasan je bio Mirko. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda se Dana White nadao drugom odgovoru i pravoj senzaciji u Areni, no unatoč svemu Mirko tvrdi da zamjerki prema organizaciji nema.

"Imao sam dobar odnos i poštujem ljude iz UFC-a, vjerujem da ćemo se ipak čuti i razgovarati o ovom cijelom slučaju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svega, Mirku možemo samo poželjeti da se skine sporna suspenzija i da se velika karijera zaključi bez ijedne mrlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo