Opet se oglasio / Cro Cop najavio povratak treninzima: 'Bez borbi ću moći, ali bez treninga nikako'

Image
Foto: Facebook

Mirko Filipović zahvalio se svima na porukama podrške

4.3.2019.
9:51
Facebook
VOYO logo

Mirko Filipović prošao je najgore, ali sada će nakon završetka borilačke karijere morati biti na velikom oprezu.

"Uspio sam se izvući bez ikakvih posljedica zasad i nadam se da će tako i ostati. Nadam se da ću se uspješno oporaviti i vratiti treninzima jer mi neopisivo fale i teško funkcioniram bez njih", napisao je Cro Cop na društvenim mrežama zahvalivši prijateljima na porukama podrške koje je primio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su liječnici rekli da bi svaki sljedeći udarac u glavu za njega mogao biti fatalan, i dalje će trenirati.

"Bez borbi ću moći, ali bez treninga nikako. I zato se nadam uspješnom oporavku i povratku u dvoranu. Rekreativno odsad, ali trening je trening. Imao sam veliku sreću da mi ništa nije otkazalo, da nisam oduzet ili da mi živci na licu nisu otkazali i izobličili me. Dobro sam i dobro se osjećam, ali sam svjestan da sam imao ogromnu sreću u svemu ovome jer sam mogao gadno nastradati, kao i ogromna većina koja to doživi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendani hrvatski borac opisao je situaciju iz bolnice.

"Ležim u sobi večer poslije moždanog i sestra ulazi u sobu i veli: "Majka vam je došla". Ona je samo znala da mi je pozlilo na treningu jutarnjem i da sam imao moždani udar. To kako je ona ulazila u sobu plačući i skrivajući pogled jer se bojala pogledati u mene ne znajući u kakvom sam stanju, nikada neću zaboraviti. Tek kada sam joj rekao: "Mama, dobro sam, dođi", pogledala me, prišla i zagrlila i tad zaplakala kao dijete, a i ja s njom. Bolje upozorenje i gora kazna mi ne treba u životu. Još jednom hvala svima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo

Još iz rubrike